Fritidsresors Teneriffa

Resor till Teneriffa

Res till Teneriffa så blir semesterns möjligheter nästan outtömliga. När du inte vill ligga på stranden kan du shoppa, klubba, gå på spa, ta en heldag i vattenlandet Siam Park, göra spektakulära naturutflykter och äta tapas eller skaldjurspaella. Med koncepthotell som Blue Village, Blue Couples, Blue Star och Sensatori får semestern den inriktning som passar dig. Läs mer

Res till Teneriffa så blir semesterns möjligheter nästan outtömliga. När du inte vill ligga på stranden kan du shoppa, klubba, gå på spa, ta en heldag i vattenlandet Siam Park, göra spektakulära naturutflykter och äta tapas eller skaldjurspaella. Med koncepthotell som Blue Village, Blue Couples, Blue Star och Sensatori får semestern den inriktning som passar dig.

Många olika klimatzoner
Teneriffa är den kanariska arkipelagens största ö, med varierad natur och spännande utflyktsmöjligheter. På den solsäkra sydsidan blommar kaktusar i halvöken medan nordkusten grönskar av vin, bananer och tomater. Däremellan höjer sig vulkanen Teide 3 718 m ö h, omgiven av lavaslätter och svala pinjeskogar.

Se och göra på Teneriffa
Självklart har vi utflykter till Teide. Du kan även boka delfinsafari, örundtur, båtturer och biljetter till djurparken Loro Parque eller det gigantiska vattenlandet Siam Park i thailändsk stil. Du som vill uppleva ännu mer kan kombinera med en vecka på någon av grannöarna La Gomera och La Palma. Eller med TEMAs resor Teneriffa – en egen kontinent eller Vandring på Teneriffa och La Gomera.

Välj ett resmål!
Under länkarna läser du mer om Teneriffas stränder, semesterutbud och bästa hotell.

Visa mindre

Beräknad flygtid:

6 tim. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Teneriffa