Fritidsresors Andorra FFF
Litet & familjärt

Andorra FFF

Populära lägenheter nära det mesta

Mycket tack vare servicen och läget är Andorra ett av våra mest eftertraktade lägenhetshotell på Teneriffa, med många återkommande gäster varje år. Härifrån är det gångavstånd till Playa de las Americas bad, shopping och nöjen. Visa mer

Mycket tack vare servicen och läget är Andorra ett av våra mest eftertraktade lägenhetshotell på Teneriffa, med många återkommande gäster varje år. Härifrån är det gångavstånd till Playa de las Americas bad, shopping och nöjen.

Inom gångavstånd har du stranden Las Vistas och dessutom Playa de las Americas bästa shoppinggallerior och restauranger. Här blir det med andra ord mindre pengar till buss och taxi och mera pengar över till shopping och nöjen. Bor du på Andorra har du dessutom kort väg till golfbanan Golf de las Americas.

Uppvärmd pool
Hotellet har tre byggnader med lägenheter och en frukostmatsal. Poolen är uppvärmd från november till april och har en avskild del för barn. Där finns även snack- och poolbar.

Boka halvpension med nyårsmiddag
Som tillval kan du boka halvpension med en liten frukostbuffé och middagsbuffé. Bokar du halvpension ingår även en nyårsmiddag 31/12.

Grundpris: Plats i lägenhet, liten frukostbuffé.

Visa mindre