Fritidsresors Thailand

Resor till Thailand

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Hos Fritidsresor hittar du det största urvalet av resor till Thailand. Från välkända resmål som Phuket och Krabi (Ao Nang) till småöar som Koh Tao och Koh Mook. Du kan också kombinera flera resmål. Nyhet! Vill du resa 10 dagar till Thailand finns det nu som ett alternativ på flera av våra mest populära hotell. Läs mer

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Hos Fritidsresor hittar du det största urvalet av resor till Thailand. Från välkända resmål som Phuket och Krabi (Ao Nang) till småöar som Koh Tao och Koh Mook. Du kan också kombinera flera resmål. Nyhet! Vill du resa 10 dagar till Thailand finns det nu som ett alternativ på flera av våra mest populära hotell.

Det är enkelt att hitta ett boende som passar just dig. Från bekväma semesteranläggningar till bungalows på stranden. Våra semesterbyar Blue Village med aktiviteter för alla åldrar finns i Si Kao, Khao Lak, vid Tri Trang Beach och på Koh Lanta. Vuxna som reser utan barn kan välja mellan modernt designade Blue Couples i Khao Lak och många andra hotell. Andra hotellkategorier är Billigt & bra, Lugn & ro, Spahotell, Nära till allt och De Luxe.

Din flygtid blir kortare eftersom vi flyger nonstop till Thailand med några av världens modernaste plan. Boeing 787 Dreamliner går varje vecka från Stockholm till Phuket. Se film om Dreamlinern här. Övriga avgångar till Phuket och Krabi flyger du nonstop med TUIfly Nordics långdistansplan Boeing 767. Till Krabi är det för övrigt bara Fritidsresor som har nonstop-charter. Till Bangkok reser du med Thai Airways reguljärflyg, även det nonstop.

Ännu fler upplevelser får du genom att kombinera sol- och badresan med någon av TEMAs rundresor: Sydthailands skärgård och regnskogar, Phuket och Chiang Mai eller Cykling i södra Thailand.

 

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Thailand

 • Phuket och Khao Lak
  Phuket och Khao Lak
  Phuket och Khao Lak

  Phuket och Khao Lak

  På Phuket och i Khao Lak finns allt du kan önska av stränder, dykning, shopping och hotell från Blue Village med aktiviteter till eleganta spahotell. Du kan dessutom resa till Thailand med världens modernaste flygplan.

 • Koh Lanta
  Koh Lanta
  Koh Lanta

  Koh Lanta

  Fridfull och vacker ö som ger dig skön avkoppling nära förstklassiga stränder. Här kan du bo på vårt fina Blue Village direkt vid stranden.

 • Si Kao
  Si Kao
  Si Kao

  Si Kao

  En rofylld och naturskön del av Krabikusten, där vårt Blue Village ligger direkt vid stranden med allt från Bamseklubb till aerobicspass och utomhusbio.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Badort i hjärtat av Krabi på fastlandet med shopping, restauranger och nöjen. Badbåtar tar dig till paradisstränderna i den omgivande skärgården.

 • Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach

  Rofyllt resmål med en fin strand vänd mot solnedgången. Förutom genuina restauranger finns lyxiga familjehotellet Blue Star och bungalower vid stranden.

 • Bangkok
  Bangkok
  Bangkok

  Bangkok

  Kanaler, shopping, tempel och ett fantastiskt restaurangutbud. Välj själv om du vill uppleva enbart Bangkok eller kombinera med sol och bad vid kusten eller på öarna.

 • Hua Hin
  Hua Hin
  Hua Hin

  Hua Hin

  Rätt val för dig som vill ha bad och avkoppling, men samtidigt leva nära den thailändska vardagen med tempel, fiskare och marknader.

 • Koh Chang
  Koh Chang
  Koh Chang

  Koh Chang

  Thailands näst största ö med ljusa stränder i bukter, prunkande regnskog och charmiga byar. Välj mellan små och stora hotell vid de finaste stränderna.

 • Koh Samet
  Koh Samet
  Koh Samet

  Koh Samet

  Liten naturskön ö med vita stränder i bukter, rofylld atmosfär och genuina restauranger. Du väljer mellan högklassiga resorthotell och kan kombinera med några dagar i Bangkok.

 • Koh Samui
  Koh Samui
  Koh Samui

  Koh Samui

  En vacker och lagom stor ö med palmkantade stränder, djungelgrönska, utflyktsmål, charmiga byar och färgstarka marknader.

 • Koh Tao
  Koh Tao
  Koh Tao

  Koh Tao

  Tropisk paradisö som lockar med dykning och snorkling av högsta klass. Det avspända kvällslivet på strandbarer och restauranger har den rätta stämningen.

 • Flyg och hotellnatt
  Flyg och hotellnatt
  Flyg och hotellnatt

  Flyg och hotellnatt

  Prisvärt paket med flygresa + inledande övernattningar i Bangkok, Phuket eller Krabi. Perfekt för dig som vill resa runt i Thailand på egen hand.

 • Koh Hai
  Koh Hai
  Koh Hai

  Koh Hai

  Hitta lugnet på en ö där snorkling, avkoppling och bad vid vita stränder är huvudsysselsättningarna.

 • Koh Kradan
  Koh Kradan
  Koh Kradan

  Koh Kradan

  Riktig barfotalyx på en bilfri lilleputtö med vita stränder och turkost vatten. Och ett korallrev att snorkla vid alldeles intill ön.

 • Koh Mook
  Koh Mook
  Koh Mook

  Koh Mook

  Varva avkoppling vid paradisiska stränder med snorkling i kristallklart vatten. På Koh Mook är atmosfären ljuvligt fridfull.