Fritidsresors Thailand

Resor till Thailand

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Hos Fritidsresor hittar du det största urvalet av resor till Thailand. Från välkända resmål som Phuket och Krabi (Ao Nang) till småöar som Koh Tao och Koh Mook. Du kan också kombinera flera resmål. Nyhet! Vill du resa 10 dagar till Thailand finns det nu som ett alternativ på flera av våra mest populära hotell. Läs mer

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Hos Fritidsresor hittar du det största urvalet av resor till Thailand. Från välkända resmål som Phuket och Krabi (Ao Nang) till småöar som Koh Tao och Koh Mook. Du kan också kombinera flera resmål. Nyhet! Vill du resa 10 dagar till Thailand finns det nu som ett alternativ på flera av våra mest populära hotell.

Det är enkelt att hitta ett boende som passar just dig. Från bekväma semesteranläggningar till bungalows på stranden. Våra semesterbyar Blue Village med aktiviteter för alla åldrar finns i Si Kao, Khao Lak, vid Tri Trang Beach och på Koh Lanta. Vuxna som reser utan barn kan välja mellan modernt designade Blue Couples i Khao Lak och många andra hotell. Andra hotellkategorier är Billigt & bra, Lugn & ro, Spahotell, Nära till allt och De Luxe.

Din flygtid blir kortare eftersom vi flyger nonstop till Thailand med några av världens modernaste plan. Boeing 787 Dreamliner går varje vecka från Stockholm till Phuket. Se film om Dreamlinern här. Övriga avgångar till Phuket och Krabi flyger du nonstop med TUIfly Nordics långdistansplan Boeing 767. Till Krabi är det för övrigt bara Fritidsresor som har nonstop-charter. Till Bangkok reser du med Thai Airways reguljärflyg, även det nonstop.

Ännu fler upplevelser får du genom att kombinera sol- och badresan med någon av TEMAs rundresor: Sydthailands skärgård och regnskogar, Phuket och Chiang Mai eller Cykling i södra Thailand.

 

Visa mindre
Erbjudandet gäller resor i november och mars.

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Thailand

 • Khao Lak
  Khao Lak
  Khao Lak

  Khao Lak

  Drömläge mellan regnskogen och några av Thailands finaste stränder. Bland våra eleganta strandhotell finns både Blue Couples för vuxna och femstjärnig De Luxe.

 • Phuket
  Phuket
  Phuket

  Phuket

  På Phuket finns allt du kan önska av stränder, dykning, shopping och hotell från Blue Village med aktiviteter till eleganta spahotell. Du kan dessutom resa till Thailand med världens modernaste flygplan.

 • Koh Lanta
  Koh Lanta
  Koh Lanta

  Koh Lanta

  Fridfull och vacker ö som ger dig skön avkoppling nära förstklassiga stränder. Här kan du bo på vårt fina Blue Village direkt vid stranden.

 • Si Kao
  Si Kao
  Si Kao

  Si Kao

  En rofylld och naturskön del av Krabikusten, där vårt Blue Village ligger direkt vid stranden med allt från Bamseklubb till aerobicspass och utomhusbio.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Badort i hjärtat av Krabi på fastlandet med shopping, restauranger och nöjen. Badbåtar tar dig till paradisstränderna i den omgivande skärgården.

 • Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach

  Rofyllt resmål med en fin strand vänd mot solnedgången. Förutom genuina restauranger finns lyxiga familjehotellet Blue Star och bungalower vid stranden.

 • Koh Hai
  Koh Hai
  Koh Hai

  Koh Hai

  Hitta lugnet på en ö där snorkling, avkoppling och bad vid vita stränder är huvudsysselsättningarna.

 • Koh Kradan
  Koh Kradan
  Koh Kradan

  Koh Kradan

  Riktig barfotalyx på en bilfri lilleputtö med vita stränder och turkost vatten. Och ett korallrev att snorkla vid alldeles intill ön.

 • Koh Mook
  Koh Mook
  Koh Mook

  Koh Mook

  Varva avkoppling vid paradisiska stränder med snorkling i kristallklart vatten. På Koh Mook är atmosfären ljuvligt fridfull.