Fritidsresors Naga Pura FFF+
Familjefynd

Naga Pura FFF+

Med rum för den stora familjen

Pris från
9 598:-
2016-11-22 från Köbenhavn i 8 dagar
Naga Pura ligger i Ao Nangs nyare del på gångavstånd från den långgrunda Nopparat Thara-stranden. Hotellet passar familjer som letar efter ett hotell med lugnt läge men ändå med gångavstånd till shopping, restauranger och strand. Visa mer
Pris från
9 598:-
2016-11-22 från Köbenhavn i 8 dagar

Naga Pura ligger i Ao Nangs nyare del på gångavstånd från den långgrunda Nopparat Thara-stranden. Hotellet passar familjer som letar efter ett hotell med lugnt läge men ändå med gångavstånd till shopping, restauranger och strand.

Hotellet är beläget inom ett stort område med palmer, blommor och tropisk växtlighet.

Stort poolområde med vattenrutschkana för de yngsta
Poolen är indelad i tre olika delar men sitter ihop genom små broar, den ena är som en lång kanal där rummen med direkt poolutgång ligger. I mitten ligger den kombinerade pool-/snackbaren där du även kan beställa direkt från barstolarna i poolen. Solstolar står längs kanten, och vill du ha mer lugn och ro kan du flytta ut dem på gräsmattan.

Gym, spa och internationell barnklubb
Naga Pura har ett spa där kan skämma bort dig med alltifrån traditionell thaimassage till flera timmars spa-behandlingar. I gymmet finns både maskiner och fria vikter.

Stora rum med plats för upp till fem personer
Rummen ligger i de större hotellbyggnaderna. Är ni många? Boka ett rum för upp till 5 personer. Eller kanske vill du boka rum som har direkt poolutgång från markterrassen.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, frukostbuffé. Nyårsmiddag ingår.

Visa mindre