Thailand

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Att Fritidsresor har det största urvalet av resor till Thailand hänger ihop med vår långa erfarenhet av landet (trettio år!). Med bekvämt direktflyg kan du resa till Phuket och Krabikusten. Ett av våra bästa tips är att kombinera flera resmål veckovis.  Läs mer

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Att Fritidsresor har det största urvalet av resor till Thailand hänger ihop med vår långa erfarenhet av landet (trettio år!). Med bekvämt direktflyg kan du resa till Phuket och Krabikusten. Ett av våra bästa tips är att kombinera flera resmål veckovis. 

Du kan välja mellan många av Thailands mest kända resmål. Klicka vidare och läs mer om: 

Hotell vid stränderna
Det är enkelt att hitta ett boende som passar just dig. Oavsett om du vill bo på en semesteranläggning eller i en bungalow på stranden. Ska du resa till Thailand med hela familjen är modernt designade Family Life Mai Khao Lak det bästa du kan välja. Andra familjefavoriter är Blue Star Centara Kata Beach och Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa.  För vuxna som reser utan barn är hotell i kategorier som De Luxe och Nära till allt några tips.

Valfri reslängd
På många av hotellen kan du välja reslängd från en vecka upp till en månad eller ännu mer. Perfekt för den som exempelvis vill resa 10 dagar till Thailand.

Nonstop med världens modernaste plan
Din flygtid blir kortare eftersom du kan välja att flyga nonstop till Thailand med några av världens modernaste plan. Boeing 787 Dreamliner går från Stockholm till Phuket och Krabi. Se film om Dreamlinern här. Vissa avgångar till Phuket och Krabi flyger du nonstop med TUIfly Nordics långdistansplan Boeing 767. Till Krabi är det för övrigt bara Fritidsresor som har nonstop-charter. Till Bangkok kan du resa med Thai Airways reguljärflyg, även det nonstop.

Visa mindre