Fritidsresors Thailand

Resor till Thailand

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Hos Fritidsresor hittar du det största urvalet av resor till Thailand. Från välkända resmål som Phuket och Krabi (Ao Nang) till småöar som Koh Tao och Koh Mook. Du kan också kombinera flera resmål. Nyhet! Vill du resa 10 dagar till Thailand finns det nu som ett alternativ på flera av våra mest populära hotell. Läs mer

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Hos Fritidsresor hittar du det största urvalet av resor till Thailand. Från välkända resmål som Phuket och Krabi (Ao Nang) till småöar som Koh Tao och Koh Mook. Du kan också kombinera flera resmål. Nyhet! Vill du resa 10 dagar till Thailand finns det nu som ett alternativ på flera av våra mest populära hotell.

Det är enkelt att hitta ett boende som passar just dig. Från bekväma semesteranläggningar till bungalows på stranden. Våra semesterbyar Blue Village med aktiviteter för alla åldrar finns i Si Kao, Khao Lak, vid Tri Trang Beach och på Koh Lanta. Vuxna som reser utan barn kan välja mellan modernt designade Blue Couples i Khao Lak och många andra hotell. Andra hotellkategorier är Billigt & bra, Lugn & ro, Spahotell, Nära till allt och De Luxe.

Din flygtid blir kortare eftersom vi flyger nonstop till Thailand med några av världens modernaste plan. Boeing 787 Dreamliner går varje vecka från Stockholm till Phuket. Se film om Dreamlinern här. Övriga avgångar till Phuket och Krabi flyger du nonstop med TUIfly Nordics långdistansplan Boeing 767. Till Krabi är det för övrigt bara Fritidsresor som har nonstop-charter. Till Bangkok reser du med Thai Airways reguljärflyg, även det nonstop.

Ännu fler upplevelser får du genom att kombinera sol- och badresan med någon av TEMAs rundresor: Sydthailands skärgård och regnskogar, Phuket och Chiang Mai eller Cykling i södra Thailand.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Thailand

 • Koh Lanta

  Koh Lanta

  Koh Lanta lockar många som vill upptäcka den avslappnade stämningen i Thailand. Med fantastiska stränder, grönskande regnskogar, restauranger och nöjen passar våra resor till Koh Lanta de flesta. Du kan bo på vårt Blue Village med aktiviteter för stora och små, eller på handplockade hotell i kategorierna Familjefynd, Lugn & ro eller Litet & familjärt.Koh Lanta ligger vid Phang Nga-buktens mynning lite söder om Krabi och Phi Phi-öarna. Den är två och en halv mil lång och därmed en av Thailands största öar.

 • Koh Mook

  Koh Mook

  Koh Mook betyder ”den lilla pärlan” och är rätt plats för dig som vill ha fridfulla dagar vid stränder där du inte behöver trängas. Här erbjuder vi två av öns bästa hotell– som båda ligger direkt vid vackra stränder och tillhör vår kategori Lugn & ro. Vilket du än väljer bor du i bungalow vid stranden.

 • Koh Samui

  Koh Samui

  Koh Samui har blivit en av Thailands mest populära semesteröar. Det tar bara en timme att åka runt ön, ändå rymmer den allt från tropisk regnskog till fina stränder, kulturella sevärdheter och ett stort utbud av restauranger, skrädderier, strandbarer och dykcenter. Bland hotellen finns allt från en femstjärnig resort till kategorin Lugn & ro.

 • Koh Tao

  Koh Tao

  Tropisk paradisö som lockar med dykning och snorkling av högsta klass. Det avspända kvällslivet på strandbarer och restauranger har den rätta stämningen.

 • Hua Hin

  Hua Hin

  Hua Hin lockar med en lång sandstrand, flera golfbanor, shopping och restauranger. Den lilla staden ligger vid Siambukten söder om Bangkok och har blivit ett andra hem för många skandinaver som skaffat semesterhus i trakten. Bland våra hotell finns allt från femstjärniga resorter till kategorierna Billigt & bra och Nära till allt.