Fritidsresors Thailand
S?k pris och boka resa

Resor till Thailand

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Att Fritidsresor har det största urvalet av resor till Thailand hänger ihop med att vi samlat på oss erfarenhet sedan vi kom hit 1986. Du kan välja mellan välkända resmål som Phuket och Krabi (Ao Nang) och småöar som Koh Mook. Ett av våra tips är att kombinera flera resmål veckovis.  Läs mer

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Att Fritidsresor har det största urvalet av resor till Thailand hänger ihop med att vi samlat på oss erfarenhet sedan vi kom hit 1986. Du kan välja mellan välkända resmål som Phuket och Krabi (Ao Nang) och småöar som Koh Mook. Ett av våra tips är att kombinera flera resmål veckovis. 

Hotell vid stränderna
Det är enkelt att hitta ett boende som passar just dig. Oavsett om du vill bo på en semesteranläggning eller i en bungalow på stranden. Våra semesterbyar Blue Village med aktiviteter för alla åldrar finns i Si Kao, Khao Lak, vid Tri Trang Beach och på Koh Lanta. Vuxna som reser utan barn kan välja mellan modernt designade Blue Couples i Khao Lak och många andra hotell. Andra hotellkategorier är Billigt & bra, Lugn & ro, Nära till allt, Vuxna & vänner och De Luxe. 

Valfri reslängd
På många av hotellen kan du välja reslängd från en vecka upp till 29 dagar eller ännu mer. Perfekt för den som exempelvis vill resa 10 dagar till Thailand.

Nonstop med världens modernaste plan
Din flygtid blir kortare eftersom vi flyger nonstop till Thailand med några av världens modernaste plan. Boeing 787 Dreamliner går från Stockholm till Phuket och Krabi. Se film om Dreamlinern här. Vissa avgångar till Phuket och Krabi flyger du nonstop med TUIfly Nordics långdistansplan Boeing 767. Till Krabi är det för övrigt bara Fritidsresor som har nonstop-charter. Till Bangkok reser du med Thai Airways reguljärflyg, även det nonstop.

Kombinera med TEMA
Ännu fler upplevelser får du genom att kombinera sol- och badresan med TEMAs rundresa Sydthailands skärgård och regnskogar eller Thailand runt – en resa i leendets land.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Thailand