Centara Hua Hin Grand Resort & Villas FFFFF

I kolonialstil direkt på stranden

Pris från
18 798:-
2015-03-07 från Sthlm/Arlanda i 15 dagar
Centara Hua Hin Grand Resort & Villas ligger direkt på stranden och erbjuder ett elegant boende i Hua Hin. Det här är ett av våra allra mest omtyckta hotell. Hotellet passar för par som söker en romantisk, stilfull plats att semestra på. Missa inte de traditionsenliga afternoon tea-serveringarna. Läs mer
Pris från
18 798:-
2015-03-07 från Sthlm/Arlanda i 15 dagar

Centara Hua Hin Grand Resort & Villas ligger direkt på stranden och erbjuder ett elegant boende i Hua Hin. Det här är ett av våra allra mest omtyckta hotell. Hotellet passar för par som söker en romantisk, stilfull plats att semestra på. Missa inte de traditionsenliga afternoon tea-serveringarna.

Huvudbyggnaden Colonial Wing har två delar, Railway och Colonial, med rum i sober, kolonial stil. I Railwaydelen finns dessutom ett järnvägsmuseum att besöka. Avsides från huvudbyggnaden ligger bungalowdelen Garden. Här kan du boka rum med privat pool och insynsskyddad gård.

Poolområde med undervattenshögtalare
Hotellet har ett stort poolområde med tre bassänger och gräsmattor som breder ut sig fram till stranden. Poolen närmast havet har undervattenshögtalare med klassisk musik.

Spa och möjlighet att spela golf

I Spa Cenvaree kan du unna dig aromatiska oljebehandlingar, zonterapi och massage. Även gym, tennisbana, bordtennis, badminton, och nattklubb finns. I närheten av Centara Hua Hin Grand Resort & Villas hittar du flera av Hua Hins bästa golfbanor.

Halvpension
Halvpension med frukostbuffé och lunch eller middag finns som tillval. Railway Restaurant serverar internationell mat. Det finns även flera restauranger som erbjuder mat från både det thailändska och japanska köket.

Kombinera med Bangkok
Du kan kostnadsfritt välja att byta ut de två första, alternativt de två sista övernattningarna i Hua Hin till Century Park i Bangkok. Bokas hemifrån.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, frukostbuffé. Nyårsmiddag ingår.

Visa mindre
Bad 50-100 m
Centrum 200 m
Pool / Barnpool Ja / Ja
Restaurang / Bar Ja / Ja
Att kundbetyg saknas beror på att färre än 20 personer har betygsatt hotellet.

Topplistor & rekommenderade hotell