Fritidsresors Hilton Hua Hin Resort & Spa FFFFF

Hilton Hua Hin Resort & Spa FFFFF

Centralt läge och havsutsikt från alla rum

Majestätiska Hilton Hua Hin Resort & Spa är stadens högsta byggnad. Här bor du med bästa tänkbara strandläge mitt i ortens centrum. Hotellet har både bra träningsmöjligheter och avkoppling i spa med olika behandlingar. Alla rum har havsutsikt. Visa mer

Majestätiska Hilton Hua Hin Resort & Spa är stadens högsta byggnad. Här bor du med bästa tänkbara strandläge mitt i ortens centrum. Hotellet har både bra träningsmöjligheter och avkoppling i spa med olika behandlingar. Alla rum har havsutsikt.

Det perfekta valet för dig som vill bo vid stranden med shopping, restauranger och barer runt hörnet.

Här finns det mesta för en bra semester
Välutrustat gym, liten shoppinggalleria med vinbutik, jacuzzi, tennis, vattenaerobics och spa där du kan skämma bort dig själv med massage och olika skönhetsbehandlingar. Poolområdet ligger mitt i en trädgård.

Restaurang med panoramautsikt
På hotellet ligger även Hua Hins mest populära pub som vissa kvällar i veckan bjuder på levande musik. Missa inte restaurangen som är belägen på sjuttonde våningen. Sitter du i utomhusdelen har du panoramautsikt över havet och de omgivande bergen. Halvpension och helpension med menymåltider finns att boka som tillval.

Kombinera med Bangkok
Du kan kostnadsfritt välja att byta ut de två första, alternativt de två sista övernattningarna till Century Park i Bangkok. Bokas hemifrån.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, frukostbuffé. Nyårsmiddag ingår.

Visa mindre
Hotellfakta
Bad 25 m
Centrum 20 m
Pool / Barnpool Ja / Ja
Restaurang / Bar Ja / Ja
7,5 av 10

Kundbetyg

Rummen 7,6
Hotellservicen 8,6
Maten 8,2
Städning 8
Uppdaterat: 2016-04-11. Baserat på 44 svar.