Fritidsresors Rawi Warin Resort & Spa FFFF+

Rawi Warin Resort & Spa FFFF+

Omtyckt och med vackert läge på Koh Lanta

Pris från
10 198:-
2017-04-04 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
Rawi Warin Resort & Spa är ett av Koh Lantas bättre hotell. Beläget i lugna omgivningar mitt på ön vid den lilla stranden Klong Tob Bay. Till Klong Nins centrum med många restauranger, barer och lokala butiker är det promenadavstånd. Visa mer
Pris från
10 198:-
2017-04-04 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

Rawi Warin Resort & Spa är ett av Koh Lantas bättre hotell. Beläget i lugna omgivningar mitt på ön vid den lilla stranden Klong Tob Bay. Till Klong Nins centrum med många restauranger, barer och lokala butiker är det promenadavstånd.

Det stora, kuperade hotellområdet ligger inbäddat mellan palmer, tropisk växtlighet och dekorativa naturdammar. Transport med golfbilar erbjuds inom hotellområdet för den som önskar.

Flera pooler och lång badbrygga
Rawi Warin Resort & Spa har flera pooler. En av dem är lugnt beläget uppe på höjden med havsutikt över Andamansjön. Stranden är en korallstrand, men en lång badbrygga med havsvattenpool gör det lättare att bada när det är lågvatten.

Minibio, tennisbana och gym
Faciliteter som restauranger, gym, tennisbana, spa och bastu erbjuds. Även bibliotek med musikrum, liten biosalong samt barnhörna finns på Rawi Warin Resort & Spa.

Rum med havsutsikt kan bokas
De flesta rum är belägna på en höjd. I områdets mitt, vid naturdammen är de separata byggnaderna med trädgårdsutsikt belägna.

Boka halvpension

Halvpension med middag finns att boka som tillval.

Grundpris: Plats i dubbelrum, frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag ingår.

Visa mindre