Fritidsresors Charlie Beach Resort FFF

Charlie Beach Resort FFF

Barfotaliv vid Koh Mooks vackraste strand

Pris från
11 048:-
2017-04-04 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
Bungalowhotellet Charlie Beach Resort ligger i tropisk omgivning vid stranden på barfotaön Koh Mook. Att stranden är öns mest befolkade säger inte så mycket då Koh Mook fortfarande är ganska orörd. Visa mer
Pris från
11 048:-
2017-04-04 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

Bungalowhotellet Charlie Beach Resort ligger i tropisk omgivning vid stranden på barfotaön Koh Mook. Att stranden är öns mest befolkade säger inte så mycket då Koh Mook fortfarande är ganska orörd.

Charlie Beach är strandens enda lite större hotell. De många snäckorna och krabborna brukar framförallt uppskattas av barnen. Vill du luta dig tillbaka i en solstol lägger du dig helt enkelt vid poolområdet istället.

Middagsborden dukas upp i sanden

Inte ens på kvällen behöver du sätta på dig skorna. Att sitta i sanden medan solen sänker sig ner över horisonten är något att minnas länge. Kvällen kanske avslutas i strandbaren, men mer uteliv än så blir det inte på Koh Mook.

Lokala restauranger i närheten
Utomhusmassage, ett enklare minimarket och tv finns i receptionsområdet. Ett par enkla, lokala restauranger finns i närheten av Charlie Beach Resort. Dagtid kan du ta en långpromenad till öns lilla lokalby.

Havsutsikt, halv- och helpension finns som tillval

Rummen är enkla och ligger mellan vegetation och gångstigar av sand, vissa rum har havsutsikt. Du har möjlighet att boka halvpension eller helpension med menymåltider hemifrån. 

Grundpris: Plats i dubbelrum, frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag ingår.

Visa mindre