Fritidsresors Karon Beach
S?k pris och boka resa

Resor till Karon Beach

Karon Beach på Phukets västkust passar dig som vill ha nära till stränder, restaurangliv och vattensporter. Bland Fritidsresors hotell är det enkelt att hitta det du söker. Du kan välja boende i kategorier som Familjefynd, Nära till allt, Lugn & ro, Billigt & bra och De Luxe. Läs mer

Karon Beach på Phukets västkust passar dig som vill ha nära till stränder, restaurangliv och vattensporter. Bland Fritidsresors hotell är det enkelt att hitta det du söker. Du kan välja boende i kategorier som Familjefynd, Nära till allt, Lugn & ro, Billigt & bra och De Luxe.

Karonstranden är både bred och långsträckt och känns därför aldrig överbefolkad. Den är fylld av vit korallsand, men är inte särskilt långgrund. Bara några steg bort ligger strandserveringar med väldoftande thaimat och immande kalla drycker.

Restaurangtätt centrum
I centrum av Karon finns massor av restauranger, barer och affärer. På kvällarna hittar du ständigt nya matställen att prova och vill du fortsätta med shopping kan du strosa i timmar bland alla marknadsstånd och butiker.

 Rekommenderade hotell

  • Tre hotell i kategorin Familjefynd
  • Diamond Cottage Resort & Spa är bara ett av flera hotell i kategorin Nära till allt. Perfekt för vuxna som reser utan barn.
  • På The Access Pool Resort och spa i kategorin Lugn och ro kan man direkt från varje rum simma i kanaler till de stora poolerna
  • För den kräsne: De Luxe-hotellet Centara Grand Beach Resort


Ännu mer shopping i Patong

Från Karon Beach kan du lätt ta en tuk-tuk till Patong, sex kilometer bort. Hög puls på nöjeslivet och gator fyllda av butiker och marknadsstånd är ortens kännetecken. I shoppingcentret Jungceylon, som består av över 200 butiker, hittar du allt från märkeskläder till hantverk och elektronik.

Utflyktstips

  • Båtutflykt till Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-öarna
  • Dykning och snorkling för nybörjare och proffs
  • Djungeltrekking med kanot och elefantridning
  • Cykling på Koh Yao Noi

Kombinera med TEMA
Du kan också lägga till en veckas rundresa med TEMA. Här kan du få uppleva båt- och kanotturer, djungelvandringar, grottor, buddhistiska tempel och exotiska marknader tillsammans med en kunnig guide. Välj mellan:

 

Visa mindre

Beräknad flygtid:

Ca 10 tim 15 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda. Flyger du från Köpenhamn med Thai Airways tar det ca 10,5 timmar till Phuket, hemresan går via Bangkok, ca 1 timmes inrikesflyg mellan Phuket och Bangkok där du byter flyg.

Transfer:

Ca 1 timme från Phukets flygplats till första hotellstopp i Karon Beach. Från Krabis flygplats till Phuket ca 3 timmar inkl ett kortare stopp. Visa mer

Ca 1 timme från Phukets flygplats till första hotellstopp i Karon Beach. Från Krabis flygplats till Phuket ca 3 timmar inkl ett kortare stopp.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Kombinationsresa
Har du bokat en kombinationsresa ingår transfer mellan dina valda hotell endast om du förbokat transfer. Har du bokat vistelse på egen hand någon av veckorna, ingår transfer inte den veckan du är på egen hand. Transfer mellan hotellen sker alltid med minibuss.

Incheckning
Vid tidig ankomst till hotellet kan det förekomma viss väntetid innan du får tillgång till ditt bokade rum. Hotellet försöker i möjligaste mån se till att du får ditt rum så tidigt som möjligt. Ibland kan det ändå innebära att du får vänta någon eller några timmar. Enligt internationella hotellregler skall rummen vara färdiga för incheckning senast kl 15.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell