Fritidsresors The Access Pool Resort & Spa FFFF
Lugn & ro

Upplevelser i Thailand

På de flesta av våra resmål kan du boka utflykter hemifrån 60 dagar före din avresa. Klicka på fliken "Min resa" och logga in med ditt bokningsnummer för att se vad som gäller för just ditt resmål.

Min resa

På de flesta av våra resmål kan du boka utflykter hemifrån 60 dagar före din avresa. Klicka på fliken "Min resa" och logga in med ditt bokningsnummer för att se vad som gäller för just ditt resmål.

Typ av upplevelser

 • Coral Island

  Bra snorkling för alla åldrar!

  Upplev livet under vattenytan! Den här utflykten passar även ovana och yngre snorklare, då det rör sig om enkel snorkling och korta transporter. Läs mer

  Upplev livet under vattenytan! Den här utflykten passar även ovana och yngre snorklare, då det rör sig om enkel snorkling och korta transporter.

  Snorkling är något man bara måste prova när man är i Thailand. På Coral Island möts du av en fin sandstrand som passar utmärkt även för dig som vill koppla av med en dag i solen.

  De marina omgivningarna passar utmärkt för alla – både dig som är van dykare och dem som provar för allra första gången.

  Koraller och färggranna fiskar finns att se alldeles nära stranden, så du behöver inte simma långt. Det gör att upplevelsen även passar barn. Ett tips för den osäkre är att ta med en flytväst från båten. På den kan du flyta tryggt medan du tittar ner på allt vackert som döljer sig under ytan.

  Utflykten arrangeras av det välkända dykföretaget Raya Divers. Lunch, transport och snorklingsutrustning ingår.

  Stäng

  Halvdag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Cykling med mountainbike på Koh Yao Noi

  Äventyr i naturen!

  Följ med på en spännande heldag där vi cyklar på ön Koh Yai Noi och färdas med longtailbåt till ön Koh Kudu. Läs mer

  Följ med på en spännande heldag där vi cyklar på ön Koh Yai Noi och färdas med longtailbåt till ön Koh Kudu.

  Efter båtfärden som tar ungefär en timme når vi den orörda ön Koh Yao Noi. Här får du via cykelsadeln uppleva den thailandska landsbygden när vi passerar gummiplantage, risfält, mangroveträsk och djungel. På Koh Yao Noi lever de flesta på jordbruk och fiske.

  En lokal fiskare tar oss med på en tur med longtailbåt till den norra delen av Koh Yao Noi, där vi vandrar in i skogen och beskådar öns största fikonträd. Med logtailbåten färdas vi till den intilliggande ön Koh Kudu, där det finns tid för picknick och avkoppling på stranden. Dagens totala cykelsträcka är ungefär 20 km.

  Stäng

  Heldag / Sport

 • Discover Scuba Diving – från Phuket

  Prova på dyk

  Är du nyfiken på hur det är att dyka? Här får du en introduktion till dykning. Läs mer

  Är du nyfiken på hur det är att dyka? Här får du en introduktion till dykning.

  Här är den perfekta utflykten för dig som inte har tidigare erfarenhet av dykning. Det är en endagskurs och passar dig som vill se om du gillar dykning för eventuell fortsättning med någon av de andra kurserna sedan. Du behöver inga förkunskaper för att göra dessa dyk.

  Du blir hämtad på hotellet och sedan väntar en båtresa med dykteori på vägen ut till första dykstoppet. Dykningen sker från stranden. Lunch serveras ombord.

  Stäng

  Heldag / Sport

 • Diving King Cruiser

  Dykning vid vrak

  Phuket är den perfekt utgångspunkten för att se alla olika dykområden i södra Thailand. Läs mer

  Phuket är den perfekt utgångspunkten för att se alla olika dykområden i södra Thailand.

  Vi åker österut från Phuket för att komma till båtvraket King Cruiser. Här ligger även flera bra rev att dyka i, bland annat Anemone Reef, Shark Point och Koh Doc Mai.

  Att dyka vid ett vrak är en speciell upplevelse, King Cruiser ligger mellan 9 och 30 meter djupt. Vraket är hem för massor av olika fiskar som simmar in och ut och vaktar båten.

  Du måste vara certifierad dykare för att följa med på denna utflykt.

  Stäng

  Heldag / Sport

 • Diving Racha Noi

  Dykning i klara vatten

  Följ med och upplev några av Thailands bästa dykplatser vid Racha Noi. Läs mer

  Följ med och upplev några av Thailands bästa dykplatser vid Racha Noi.

  Racha Noi är en populär dykplats för mer erfarna dykare, eftersom djupet är större och strömmarna ofta starkare än vid närliggande öar. Här finns stora chanser att se både valhajar och mantor.

  Under dagen gör vi två dyk och vi äter lunch på båten.

  Du måste vara certifierad dykare för att följa med på denna utflykt.

  Stäng

  Heldag / Sport

 • Diving Racha Yai

  Dykning i klara vatten

  Följ med och upplev några av Thailands bästa dykplatser vid Racha Yai. Läs mer

  Följ med och upplev några av Thailands bästa dykplatser vid Racha Yai.

  Vi åker med båt ut till ön Racha Yai. Här kan vi erbjuda dig dykning i toppklass i en avslappnad atmosfär utan trängsel. Vi undviker de platser där det finns stora båtar och mycket folk, och vi dyker alltid i små grupper.

  Under dagen gör vi två dyk på olika platser. Vi kommer även att äta lunch tillsammans på båten.

  Du måste vara certifierad dykare för att följa med på denna utflykt.

  Stäng

  Heldag / Sport

 • Djungeltrekking i Khao Sok, 2 dagar

  Bli ett med den tropiska regnskogen

  För dig som vill komma Thailands tropiska natur inpå livet är denna tvådagarsutflykt perfekt. Första dagen tillbringas bland annat på elefantryggen och i kanot. Efter att ha sovit omgiven av djungelns ljud är det dagen därpå dags att själv vandra i regnskogen. Läs mer

  För dig som vill komma Thailands tropiska natur inpå livet är denna tvådagarsutflykt perfekt. Första dagen tillbringas bland annat på elefantryggen och i kanot. Efter att ha sovit omgiven av djungelns ljud är det dagen därpå dags att själv vandra i regnskogen.

  Dag 1 färdas du ut till den ångande regnskogen i Khao Soks nationalpark. Från en plattform får du ta plats i en elefantsadel bakom huvudet på det väldiga djuret, vars skötare sitter grensle över nacken. Varsamt ledsagar denne en sakta gungande ridtur genom tät djungel nära floden. Efter cirka 45 minuters elefantridning är det dags att stiga av vid utsiktspunkten över Khao Sok och Aptemplet.

  Så är det dags för lunch – olika smaker från det thailändska köket står på menyn. Därpå sätter du dig bekvämt till rätta i en kanot, som tar dig med på en stämningsfull tur längs floden, där du omges av praktfull grönska på båda sidor.

  Så långt i programmet erbjuds ”Djungeltrekking i Khao Sok” även som endagsutflykt. Men när de som deltagit i denna under eftermiddagen åker tillbaka till sina hotell, stannar du i stället kvar för att övernatta i Khao Sok.

  Tystnaden sänker sig och solen börjar gå ner, vilket ytterligare höjer den magiska känslan av närhet till naturen. Omgiven av djungelns alla dofter och ljud äter du en thailändsk middag, promenerar en stund längs vattnet och övernattar sedan i en bungalow.

  Dag 2 väcks du lagom till frukost och äter den med utsikt över den stilla framflytande floden. Sedan är det dags att snöra på sig sina bekvämaste skor och fylla vattenflaskorna för en längre vandring längs regnskogens stigar.

  Ni kommer ibland att passera över eller gå utmed små vattendrag. Bland de många växtarter du får se finns vilda bananer och fikon, lianer, kokospalmer, bambu och vilda orkidéer. Guiden stannar här och var för att berätta om regnskogens växter och djur. Att stöta på trädgrodor och nyfikna apor är inte ovanligt.

  Behagligt trött och uppfylld av nya intryck återvänder du därefter till civilisationen. Dessa två dagar i Khao Soks exotiska och omväxlande natur blir garanterat ett minne för livet.

  Stäng

  Övernattning/flera dagar / Natur & Friluftsliv

 • Dykning Phi Phi

  Bland koraller och fiskar

  De populära Phi Phi-öarna har något att erbjuda alla. Har du någon gång varit här är chansen stor att du kommer att längta tillbaka. Läs mer

  De populära Phi Phi-öarna har något att erbjuda alla. Har du någon gång varit här är chansen stor att du kommer att längta tillbaka.

  Följ med till en av Thailands bästa dykplatser, Phi Phi-öarna. Under dagen gör vi tre dyk från båten på lite olika platser utanför öarna.

  När du befinner dig under ytan har du chans att se stora fiskstim, bläckfiskar, leopardhajar och mycket mer. Under dagen äter vi lunch ombord på båten.

  Du måste vara certifierad dykare för att följa med på denna utflykt.

  Stäng

  Heldag / Sport

 • Eurovision Night

  Schlagerkväll på Blue Village

  Reser du med oss och bor på Blue Village får du en extra upplevelse. Du får chansen att sjunga ikapp med schlagerstjärnorna under din semestervecka i Thailand! Konserten ingår när du bor på Blue Village men du kan också boka biljetter när du bor på andra hotell mot kostnad. Läs mer

  Reser du med oss och bor på Blue Village får du en extra upplevelse. Du får chansen att sjunga ikapp med schlagerstjärnorna under din semestervecka i Thailand! Konserten ingår när du bor på Blue Village men du kan också boka biljetter när du bor på andra hotell mot kostnad.

  Under ett par kvällar i januari och februari kommer några av Sveriges schlagerartister bjuda på sång och show på Blue Village Merlin Beach och Blue Village Mai Khao Lak

  Konserten pågår cirka 30-45 minuter och efteråt kan du mingla med artisten. Passa på att ta del av fototillfället och få en autograf!

  Säkra din biljett redan nu!

  Blue Village Mai Khao Lak
  Pernilla Wahlgren - 15/1
  Patrik Isaksson - 22/1
  Erik Segerstedt - 29/1
  Linda Bengtzing - 5/2
  Robin Stjernberg - 12/2
  Tobbe Trollkarl - 26/2

  Blue Village Merlin Beach
  Pernilla Wahlgren - 17/1
  Patrik Isaksson - 24/1
  Erik Segerstedt - 31/1
  Linda Bengtzing - 7/2
  Robin Stjernberg - 14/2
  Tobbe Trollkarl - 28/2

  Stäng

  Kväll / Mat, dryck & underhållning

 • Halvdagssafari

  Elefantridning och thailändsk buffé

  Denna eftermiddagsutflykt med tidig middag passar perfekt även för familjer med mindre barn. Utan krångel får ni en doft av Thailands natur och kultur. Läs mer

  Denna eftermiddagsutflykt med tidig middag passar perfekt även för familjer med mindre barn. Utan krångel får ni en doft av Thailands natur och kultur.

  Utflykten är skapad för att vara på samma gång lärorik, rolig och händelserik. Utan långa transporter får ni på några få timmar uppleva flera av Thailands guldkorn.

  Vi börjar med ett verkligt "måste" – elefantridning. Ni tar plats på det väldiga men fridsamma djurets rygg och får följa med på en gungande vandring längs en stig. Ni får också träffa mahouterna och lära er hur de tränar de unga elefanterna och kanske kan du till och med prova på att mata en elefant med deras favoritfrukter.

  Därpå väntar en lektion i matlagning, då du får lära dig hur man tillreder en äkta thai-curry. Vidare får du se vattenbufflar i sin naturliga miljö och se hur lokala bönder tar hjälp av djuren för att sköta om sina risåkrar. Du får lära dig hur det går till att tappa gummiträden på sin harts för att framställa rågummi.

  Eftermiddagen avslutas sedan med en tidig middag, i form av en thailändsk buffé där alla brukar kunna hitta någon rätt som passar. Dryck är inte inkluderat.

  Utflykten börjar efter lunch och du är tillbaka på ditt hotell före solnedgången.

  Stäng

  Halvdag / Natur & Friluftsliv

 • Heldagskryssning

  Upplev Phukets kustlinje

  Kryssa i Phukets skärgård. Följ med på en båttur fylld med sol, bad och upptäckter. Läs mer

  Kryssa i Phukets skärgård. Följ med på en båttur fylld med sol, bad och upptäckter.

  Kliv ombord på La Moets båt "Champagne". Känsla, personlighet och erfarenhet är nyckelorden på La Moets utflykter och du kommer snart att förstå varför!

  I lugnt tempo lämnar båten Chalong, som ligger på Phukets sydöstra kust, och glider mot Prom Thep Cape som är öns sydligaste punkt.

  Båten fortsätter sedan upp längs västkusten och gör ett stopp utanför Ya Nui Beach. Här kan du bada och snorkla från båten eller bara koppla av ombord med en svalkande dryck.

  Lunchen serveras ombord på båten som tuffar vidare längs kusten förbi Kata och Karon.

  Båten stannar till för ytterligare ett badstopp och den som vågar kan hoppa från båten. Snorklingsutrustning får du låna ombord på båten.

  På kvällen serveras pannkakor för stora och små innan vi avslutar dagen med att stiga i land i Patong.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Helgmarknad i Phuket Town

  Fynda i färgstark miljö

  Gör semesterns bästa kap, samtidigt som du upplever dofterna och färgerna på Phukets största lokalmarknad. Här finns det mesta – till mycket attraktiva priser. Läs mer

  Gör semesterns bästa kap, samtidigt som du upplever dofterna och färgerna på Phukets största lokalmarknad. Här finns det mesta – till mycket attraktiva priser.

  För dig som gillar shopping och stämningen på en myllrande marknadsplats är Weekend Market i Phuket Town den rätta platsen. Här erbjuds det mesta i en salig blandning. Allt från fisk, skaldjur och exotiska frukter till vackra skulpturer, kläder, sidentyger, skinnvaror och elektronikprylar.

  Vi åker mot helgmarknaden i Phuket Town framåt eftermiddagen, när solen inte längre är så varm. Sedan får du på egen hand strosa runt inne på marknaden. Räkna med att de utgångspriser försäljarna uppger ofta är beräknade med god prutmån.

  Passa också på att prova det lokala köket när du är där. Det finns både restauranger och många gatukök som erbjuder wokrätter med kyckling, frukt, nudlar, fisk och kött, det finns något för alla smaker.

  God shopping!

  Stäng

  Kväll / Shopping

 • PADI Advanced Open Water från Phuket

  Avancerad dykkurs

  Detta är en fortsättningskurs för dig som har ett PADI Open Water-certifikat. På den här kursen fortsätter du utbildas och får dyka ett flertal gånger. Läs mer

  Detta är en fortsättningskurs för dig som har ett PADI Open Water-certifikat. På den här kursen fortsätter du utbildas och får dyka ett flertal gånger.

  Advanced Open Water kursen är Open Water Dykarens nästa steg för att få mer erfarenhet. Som en Avancerad Open Water dykare är du tillåten att dyka till maximalt 30 meters djup tillsammans med en parkamrat som är certifierad dykare (för 12-14 år gamla juniorer är maxdjupet 21 meter). Du kan fullfölja hela programmet under 2 dagar, första dagen gör du 2 äventyrsdyk och andra dagen 3 äventyrsdyk.

  Poängen med kursen är att introducera flera olika specialområden för dig som dyker. Vi går alltid igenom programmen noggrannt tillsammans med dig som ska dyka och vi låter dig ta besluten för vilka typer av dyk du faktiskt är intresserad av.

  Stäng

  Övernattning/flera dagar / Sport

 • PADI Open Water Diving Course – från Phuket

  Din chans att ta dykcertifikat!

  På den här tre dagar långa grundkursen i dykning blir du certifierad PADI Open Water-dykare. Läs mer

  På den här tre dagar långa grundkursen i dykning blir du certifierad PADI Open Water-dykare.

  Detta är en grundläggande nybörjarkurs i apparatdykning. Efter den här kursen är du tillåten att dyka på max 18 meters djup, med en certifierad dykare som en parkamrat. Vill du ta fler certifikat och utvecklas erbjuder vi ännu fler dykkurser. Se övriga utflykter för mer information.

  Kursen pågår under tre dagar och är uppdelad på följande vis:

  Dag 1 Teoretisk utbildning, genomgång av dykutrustning och ett teoretiskt test. Dykning från stranden.

  Dag 2 Dykning  från båt och mer kännedom och prövning av utrustning

  Dag 3 På tredje dagen är det dags för ytterligare dykning i havet och efter genomgången kurs har du ett PADI Open Water-certifikat.

  Stäng

  Övernattning/flera dagar / Sport

 • Phang Nga, Krabi och Phi Phi – 2 dagar

  Båtutflykt med övernattning på Phi Phi

  En perfekt utflykt för dig som vill uppleva så mycket som möjligt under din semester. Under två dagar besöker vi Phang Nga-bukten, flera öar i Krabi-området och de välkända Phi Phi-öarna. Läs mer

  En perfekt utflykt för dig som vill uppleva så mycket som möjligt under din semester. Under två dagar besöker vi Phang Nga-bukten, flera öar i Krabi-området och de välkända Phi Phi-öarna.

  Utflykten börjar med Phang Ngas unika skärgård med sina fantasifulla kalkstensklippor. I skärgården kommer vi ta oss fram med kanot och besöka några av öarna.

  Vi fortsätter med sightseeing i mangroveskogen och besök i den muslimska lilla fiskebyn Koh Panyii, som är helt uppbyggd på pålar i vattnet.
  Nästa stopp är Hong Island där du kan sola och bada innan vi fortsätter till Railay Beach för lunch och sol och bad på den fina stranden.

  På vägen till Phi Phi Don stannar vi till på Chicken Island för lite bad och snorkling. Vi checkar in på vårt hotell på Phi Phi Don och samlas senare för middag och lite enklare underhållning i strandbaren. Om du vill kan du följa med till Phi Phi View Point och kolla på solnedgången innan middagen.

  Dag två börjar med frukost på hotellet innan vi tar oss vidare till Phi Phi Ley. Här blir det tid för sol, bad och snorkling. Efter lunch fortsätter vi till Bamboo Island där vi kan slappa på stranden innan vi åker tillbaka till Phuket.

  Stäng

  Övernattning/flera dagar / Båtturer, vattensport & fiske

 • Phang Nga – tropisk skärgård

  Vacker natur och spännande intryck

  Med buss och båt upplever du södra Thailands landskap, byar och tempel. Dessutom den spektakulära arkipelagen med klippöar där en James Bond-film spelats in. Läs mer

  Med buss och båt upplever du södra Thailands landskap, byar och tempel. Dessutom den spektakulära arkipelagen med klippöar där en James Bond-film spelats in.

  Under denna heldagsutflykt besöks de vackra klippformationerna i arkipelagen Phang Nga. Vid en gummiplantage får du se hur man tappar gummiträd på harts och framställer rågummi.

  Med longtailbåt färdas du ut genom arkipelagen, där vågor och vindar har eroderat kalkstensklipporna så att många av öarna liknar högsmala skulpturer med grottor nere vid foten och tropisk grönska uppe på toppen.

  Särskilt känd är den pelarliknande ö som kallas ”James Bond Island”, eftersom den var inspelningsplats för några dramatiska scener i filmen The Man with The Golden Gun från 1974.Från stranden mittemot kan du fotografera öns kända silhuett.

  Nästa uppehåll görs i den särpräglade lilla fiskebyn Koh Panyii, som är helt uppbyggd på pålar i vattnet. Här bor människor ur den muslimska minoritet som traditionellt kallas ”havszigenare”. Under en rundvandring får du se hur de bygger sina hus tätt inpå varandra och besöka byns skola. Därefter äts en gemensam lunch i byn.

  Åter på fastlandet stannar du vid grottemplet Tam Suwankuha, med en stor vacker skulptur som avbildar den vilande Buddha. Här kan den som vill låta sig välsignas av en munk och få ett lyckoband om handleden.

  Stäng

  Heldag / Natur & Friluftsliv

 • Phi Phi Island, snorkeltur med Raya Divers

  I paradiset bland koraller och palmer

  De populära Phi Phi-öarna har något att erbjuda alla. Har du någon gång varit här är chansen stor att du kommer att längta tillbaka. Läs mer

  De populära Phi Phi-öarna har något att erbjuda alla. Har du någon gång varit här är chansen stor att du kommer att längta tillbaka.

  Dagen börjat med ett besök på Koh Khai-öarna – även känt som ”äggöarna”. Här görs ett kort stopp och du får möjlighet att snorkla och njuta av de vackra korallerna och de färggranna fiskarna.

  Färden går sedan vidare med sen snabbare motorbåt ut till Phi Phi-öarna och huvudön Phi Phi Don, som är den enda bebodda ön i arkipelagen. Phi Phi-öarna är berömda för sina paradisstränder. Här har bland annat filmen ”The Beach” med Leonardo di Caprio i huvudrollen spelats in.

  På Phi Phi Don serveras lunch innan det ges tid att på egen hand uppleva och utforska paradisön. Den som hellre vill stannar på stranden för att koppla av, bada och snorkla i det klara vattnet. Snorklingsutrustning finns att låna ombord.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Phi Phi Island – från Phuket

  Snorkla och vandra i paradismiljö

  De fantastiska Phi Phi-öarna är något man inte ska missa på semestern. Vår båtutflykt ger dig möjlighet att både snorkla, shoppa och vandra på en av de vackra öarna. Läs mer

  De fantastiska Phi Phi-öarna är något man inte ska missa på semestern. Vår båtutflykt ger dig möjlighet att både snorkla, shoppa och vandra på en av de vackra öarna.

  Phi Phi-öarna är berömda för sina paradisstränder. Här har bland annat filmen ”The Beach” spelats in med Leonardo di Caprio i huvudrollen. Den vackra arkipelagen består av två större öar och sju mindre.

  Vår heldagsutflykt tar dig med båt till huvudön Koh Phi Phi Don, som är den enda bebodda ön i arkipelagen. Här stiger vi iland och du får tid på egen hand för att uppleva och utforska.

  De som vill kan stanna på stranden för att koppla av, bada och snorkla i det klara vattnet.

  Det är också nära till öns huvudort Ton Sai, om du känner för en stunds shopping och folkliv.

  Mitt på ön höjer sig en vackert rundad regnskogsklädd klippa 314 meter över havet. Att vandra upp till toppen tar mer än en timme, så det är inget vi rekommenderar om du inte har god kondition och är utrustad med solhatt, bra skor och vattenflaska. Men belöningen man får i form av en storslagen utsikt över ön och havet är värd besväret, och givetvis kan du välja att följa vandringsstigen en bit mot toppen för att sedan vända tillbaka till stranden.

  Mitt på dagen intar vi gemensam lunch på en restaurang. Efter ytterligare uppfriskande bad och andra upplevelser återvänder vi under eftermiddagen med båt och buss till ditt hotell.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Phi Phi Laguna

  Världsberömda öar

  Följ med till Phi Phis laguner för bad och snorkling. Vi kryssar runt bland öarna för att se naturen och de härliga vyerna. Du kommer även få veta mer om Phi Phi och Thailands seder och bruk. Läs mer

  Följ med till Phi Phis laguner för bad och snorkling. Vi kryssar runt bland öarna för att se naturen och de härliga vyerna. Du kommer även få veta mer om Phi Phi och Thailands seder och bruk.

  Vår Phi Phi-tur tar dig med på en avslappnad kryssning till de världsberömda öarna. En mer storslagen tropisk miljö är svår att hitta, regnskogsklädda berg, fiskebyar och palmkantade stränder så långt ögat når.

  Under dagen får du upptäcka snorklingsplatser, grottor, den lokala kulturen och mycket mer. Du får sola, hoppa i och bada från båten och kryssa runt i laguner.

  Denna utflykten passar bra för alla åldrar.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Phuket Fantasea

  Helkväll med middag och show

  En oförglömlig afton med asiatisk middag, en stund i nöjesparken och en storslagen show där Thailands nationalepos inramas av magi, akrobatik och elefanter. Läs mer

  En oförglömlig afton med asiatisk middag, en stund i nöjesparken och en storslagen show där Thailands nationalepos inramas av magi, akrobatik och elefanter.

  Utflyktsbussen tar dig till Phuket Fantaseas eget nöjesområde i Kamala. Området domineras av två spektakulära jättebyggnader som uppförts i klassisk tempelarkitektur, det ena helt täckt av guldfärg, det andra utsmyckat med 999 elefanter.

  Mellan dem utbreder sig ett litet nöjesfält med skjutbanor, spel, elefantridning, barer, butiker och åkattraktioner för de yngsta. Där får du någon timme på dig före eller efter middagen.

  Den rikliga måltiden intas i ”Golden Kinnaree”, en av världens största bufférestauranger. Där serveras en stor, asiatisk buffé enligt ett system som är så avancerat att man sällan behöver trängas eller köa, trots att lokalen har plats för nästan 4 000 gäster. Förutom thailändska rätter finns bland annat japanska och indonesiska specialiteter.

  Kvällens final och höjdpunkt är den fantastiska föreställningen i Phuket Fantaseas egen showteater. Med påkostade kostymer och ljud- och ljuseffekter återberättas det thailändska nationaleposet ”Ramakien”, en vidareutveckling av den indiska sagan Ramayana om hur gudar, människor, demoner, sagodjur och den vita apan Hanuman upplever olika äventyr.

  Sagan återberättas på festligast tänkbara vis, med många inslag av levande djur, akrobatik, clowner, trollerikonstnärer, musik, dans och pyroteknik.

  Stäng

  Kväll / Mat, dryck & underhållning

 • Pirattur till Coral Island

  Äventyr med skatttjakt och lek för alla åldrar!

  Följ med till Coral Island för skattjakt och lek på stranden på Coral Island. Under dagen kan även ovana och yngre snorklare passa på att uppleva livet under vattenytan. Läs mer

  Följ med till Coral Island för skattjakt och lek på stranden på Coral Island. Under dagen kan även ovana och yngre snorklare passa på att uppleva livet under vattenytan.

  En spännande utflykt för alla åldrar med pirater, skattkarta och hemliga uppdrag! Det blir tid till både snorkling, bad och lek under dagen. Koraller och färggranna fiskar finns att se alldeles nära stranden, så du behöver inte simma långt.

  Snorkling är något man bara måste prova när man är i Thailand. På Coral Island möts du av en fin sandstrand som passar utmärkt även för dig som vill koppla av med en dag i solen.

  Snorklingsutrustning ingår.

  Stäng

  Halvdag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Promthep Cape Sunset Cruise

  Middag och solnedgång till havs

  Följ med på en båttur och njut av solnedgången utanför Promthep Cape. Läs mer

  Följ med på en båttur och njut av solnedgången utanför Promthep Cape.

  Efter en varm dag kan det vara skönt att komma ut till havs. Vi seglar ut från Chalong Bay på eftermiddagen för att hinna "parkera" båten utanför Promthep Cape, som är Phukets sydligaste spets.

  Ombord på båten kan du njuta av omgivningarna och en svalkande dryck. När solen börjar gå ner serveras en thailändsk middagsbuffé ombord utanför Promthep Cape.

  Efter en härlig kvällstur till havs seglar vi tillbaka till hamnen i Chalong Bay.

  Stäng

  Kväll / Båtturer, vattensport & fiske

 • Racha Yai

  Som hämtat från ett vykort

  Upplev känslan av att simma i ett stort akvarium - snorkling när den är som bäst! Läs mer

  Upplev känslan av att simma i ett stort akvarium - snorkling när den är som bäst!

  På Racha Yai är sanden vit och len som potatismjöl. Vattnet är turkost och klart, perfekt att snorkla i.

  Är du aktiv är snorklingen att rekommendera. Många beskriver snorklingen på Racha Yai som att simma i ett akvarium.

  Under dagen besöks olika snorklingställen runt Racha Yai. Från båten kan du både snorkla och bada. Det marina livet bjuder på gott om fiskar, koraller och fina sandvikar. Utflykten körs med stor båt och du är på båten hela dagen. Snorklingsutrustning finns att låna ombord på båten.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Scuba Tune Up

  Friska upp dykkunskaperna!

  För dig som är certifierad dykare men det var ett tag sedan du dök sist. På den här dyk utflykten får du en genomgång av teori och grundläggande dyktekniker inann du börjar dyka igen. Två dyk ingår. Läs mer

  För dig som är certifierad dykare men det var ett tag sedan du dök sist. På den här dyk utflykten får du en genomgång av teori och grundläggande dyktekniker inann du börjar dyka igen. Två dyk ingår.

  Om det gått cirka sex månader eller mer sen ditt senaste dyk kan det kännas tryggt att gå igenom grunderna. Tillsammans med en instruktör åker du ut till Raya Yai eller Similan-öarna. Under båtturen går vi igenom en del teori.

  Innan ditt första dyk får du chansen att gå igenom din utrustning. I vattnet övar du upp ett par grundläggande dyktekniker.

  Efter lunch gör vi ett till dyk innan vi åker tillbaka till fastlandet.

  Stäng

  Heldag / Sport

 • Sea Cave Canoe

  Paddling bland grottor och laguner

  Denna heldagsutflykt kombinerar kanotpaddling med storslagna naturupplevelser i Phang Nga-buktens berömda arkipelag av klippöar. Läs mer

  Denna heldagsutflykt kombinerar kanotpaddling med storslagna naturupplevelser i Phang Nga-buktens berömda arkipelag av klippöar.

  Har du någonsin tagit dig in med kanot genom en grottöppning som är så låg att du måste ligga ner i kanoten? Det är en av många spännande upplevelser när du följer med oss på utflyken Sea Cave Canoe. Den äger rum i den spektakulära skärgården i Phang Nga-bukten mellan Phuket och Krabi.

  I detta område finns en mängd högsmala kalkstensöar. Havet och vindarna har slipat ner klipporna, så att många öar liknar höga pelare i havet. Ofta med grottor nere vid foten och ymnig grönska uppe på toppen. Vissa av öarna är 200–300 meter höga.

  Mellan tätt belägna öar har det bildats vackra laguner i skydd från havets vågor. Det är bland annat till en av dessa undangömda och fridfulla platser vi söker oss med kanoterna. Skickliga lokalguider paddlar dig genom grottor och smala passager. Väl inne i den dolda lagunen möts du av en helt orörd natur. Håll ögonen öppna, har man tur kan man få se några av de skygga djur som lever här.

  Vår heldagsutflykt inkluderar lunch och bjuder dig på både vacker natur och avkoppling.

  Stäng

  Heldag / Natur & Friluftsliv

 • Snorkla vid Racha Yai

  Snorkla i klara vatten

  Vill du prova på att snorkla? Thailand är ett av de bästa ställerna i världen att lära sig snorkla, och här finns en fantastisk undervattensvärld. Läs mer

  Vill du prova på att snorkla? Thailand är ett av de bästa ställerna i världen att lära sig snorkla, och här finns en fantastisk undervattensvärld.

  Med dykbåt ut till ön Racha Yai som erbjuder snorkling i toppklass i en avslappnad atmosfär utan trängsel.

  På Racha Yai kan du bada och snorkla eller bara sola och slappna av på stranden. Under dagen kan du även ta en liten promenad på ön.

  Det marina livet bjuder på gott om fiskar, koraller och fina sandvikar. Snorklingsutrustning finns att låna ombord på båten.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske