Vi märker att du använder en äldre version av din webbläsare. För en bättre upplevelse av Fritidsresor.se rekommenderar vi att du uppdaterar till en modernare webbläsare. Här är några bra kostnadsfria alternativ 

Fritidsresors Khao Lak Merlin Resort FFFF+

Upplevelser i Thailand

På de flesta av våra resmål kan du boka utflykter hemifrån 60 dagar före din avresa. Klicka på fliken "Min resa" och logga in med ditt bokningsnummer för att se vad som gäller för just ditt resmål.

Min resa

På de flesta av våra resmål kan du boka utflykter hemifrån 60 dagar före din avresa. Klicka på fliken "Min resa" och logga in med ditt bokningsnummer för att se vad som gäller för just ditt resmål.

Typ av upplevelser

 • Chill Out Cruise

  Avkopplande båttur för vuxna

  Följ med på en halvdagstur till den fina sandstranden Thai Muang. Dagen tillbringar du som du vill - i lugn och ro eller med aktiviteter. Läs mer

  Följ med på en halvdagstur till den fina sandstranden Thai Muang. Dagen tillbringar du som du vill - i lugn och ro eller med aktiviteter.

  Vi börjar dagen med en båttur till Thai Muang som tar ca 40 minuter. Väl framme vid den fina stranden är valet helt ditt, du kan sola och bada, snorkla eller varför inte ta en liten promenad på ön.

  På båtresan hem stannar vi för bad och snorkling vid ett korallrev. Om du inte snorklat tidigare får du självklart hjälp med att lära dig denna roliga och enkla aktivitet.

  Kaffe, te, vatten, frukt och enklare lunch ingår. Övrig dryck kan köpas ombord.

  Stäng

  Halvdag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $100
 • Cykling med mountainbike på Koh Yao Noi

  Äventyr i naturen!

  Följ med på en spännande heldag där vi cyklar på ön Koh Yai Noi och färdas med longtailbåt till ön Koh Kudu. Läs mer

  Följ med på en spännande heldag där vi cyklar på ön Koh Yai Noi och färdas med longtailbåt till ön Koh Kudu.

  Efter båtfärden som tar ungefär en timme når vi den orörda ön Koh Yao Noi. Här får du via cykelsadeln uppleva den thailandska landsbygden när vi passerar gummiplantage, risfält, mangroveträsk och djungel. På Koh Yao Noi lever de flesta på jordbruk och fiske.

  En lokal fiskare tar oss med på en tur med longtailbåt till den norra delen av Koh Yao Noi, där vi vandrar in i skogen och beskådar öns största fikonträd. Med logtailbåten färdas vi till den intilliggande ön Koh Kudu, där det finns tid för picknick och avkoppling på stranden. Dagens totala cykelsträcka är ungefär 20 km.

  Stäng

  Heldag / Sport

  Prisexempel från $100
 • Discover Scuba Diving – från Khao Lak

  Prova på dyk

  Är du nyfiken på hur det är att dyka? Här får du en introduktion till dykning. Läs mer

  Är du nyfiken på hur det är att dyka? Här får du en introduktion till dykning.

  Här är den perfekta utflykten för dig som inte har några tidigare erfarenhet av dykning. Det här är en kort kurs, en dag, och den passar dig som vill se om du gillar dykning och kanske vill fortsätta med någon av de andra kurserna sedan. Du behöver inga förkunskaper för att göra dessa dyk.

  Med hjälp av en erfaren instruktör kommer du att lära dig grundläggande dykteori. Därefter kommer du att utforska det klarblåa havet och den vackra undervattensvärlden fyllt av marint liv som finns där.

  Stäng

  Heldag / Sport

  Prisexempel från $200
 • Djungelsafari i Khao Sok

  Elefantridning och kanot i regnskogen

  Upplev Thailands tropiska natur. Vid floden i närheten av Khao Soks nationalpark får du prova elefantridning, njuta av en lugn kanottur och äta lunch omgiven av djungelns dofter och ljud. Läs mer

  Upplev Thailands tropiska natur. Vid floden i närheten av Khao Soks nationalpark får du prova elefantridning, njuta av en lugn kanottur och äta lunch omgiven av djungelns dofter och ljud.

  Utflyktsbussen tar dig till den ångande regnskogen. Från en plattform får du ta plats i en elefantsadel bakom huvudet på det väldiga djuret, vars skötare sitter grensle över nacken. Varsamt ledsagar denne en sakta gungande ridtur genom tät djungel nära floden.

  Så är det dags för lunch - olika smaker från det thailändska köket står på menyn. Därefter sätter du dig bekvämt till rätta i en kanot, som tar dig med på en stämningsfull tur längs floden, där du omges av praktfull grönska på båda sidor.

  Denna heldagsutflykt ger dig garanterat minnen för livet.

  Stäng

  Heldag / Natur & Friluftsliv

  Prisexempel från $100
 • Djungeltrekking i Khao Sok, 2 dagar

  Bli ett med den tropiska regnskogen

  För dig som vill komma Thailands tropiska natur inpå livet är denna tvådagarsutflykt perfekt. Första dagen tillbringas bland annat på elefantryggen och i kanot. Efter att ha sovit omgiven av djungelns ljud är det dagen därpå dags att själv vandra i regnskogen. Läs mer

  För dig som vill komma Thailands tropiska natur inpå livet är denna tvådagarsutflykt perfekt. Första dagen tillbringas bland annat på elefantryggen och i kanot. Efter att ha sovit omgiven av djungelns ljud är det dagen därpå dags att själv vandra i regnskogen.

  Dag 1 färdas du ut till den ångande regnskogen i Khao Soks nationalpark. Från en plattform får du ta plats i en elefantsadel bakom huvudet på det väldiga djuret, vars skötare sitter grensle över nacken. Varsamt ledsagar denne en sakta gungande ridtur genom tät djungel nära floden. Efter cirka 45 minuters elefantridning är det dags att stiga av vid utsiktspunkten över Khao Sok och Aptemplet.

  Så är det dags för lunch – olika smaker från det thailändska köket står på menyn. Därpå sätter du dig bekvämt till rätta i en kanot, som tar dig med på en stämningsfull tur längs floden, där du omges av praktfull grönska på båda sidor.

  Så långt i programmet erbjuds ”Djungeltrekking i Khao Sok” även som endagsutflykt. Men när de som deltagit i denna under eftermiddagen åker tillbaka till sina hotell, stannar du i stället kvar för att övernatta i Khao Sok.

  Tystnaden sänker sig och solen börjar gå ner, vilket ytterligare höjer den magiska känslan av närhet till naturen. Omgiven av djungelns alla dofter och ljud äter du en thailändsk middag, promenerar en stund längs vattnet och övernattar sedan i en bungalow.

  Dag 2 väcks du lagom till frukost och äter den med utsikt över den stilla framflytande floden. Sedan är det dags att snöra på sig sina bekvämaste skor och fylla vattenflaskorna för en längre vandring längs regnskogens stigar.

  Ni kommer ibland att passera över eller gå utmed små vattendrag. Bland de många växtarter du får se finns vilda bananer och fikon, lianer, kokospalmer, bambu och vilda orkidéer. Guiden stannar här och var för att berätta om regnskogens växter och djur. Att stöta på trädgrodor och nyfikna apor är inte ovanligt.

  Behagligt trött och uppfylld av nya intryck återvänder du därefter till civilisationen. Dessa två dagar i Khao Soks exotiska och omväxlande natur blir garanterat ett minne för livet.

  Stäng

  Övernattning/flera dagar / Natur & Friluftsliv

  Prisexempel från $236
 • Dykning Similan Islands – Khao Lak

  En av Thailands vackraste marina parker

  Similan består av nio öaar och erbjuder ett rikt marint liv att upptäcka. Läs mer

  Similan består av nio öaar och erbjuder ett rikt marint liv att upptäcka.

  Similan Islands är en av de vackraste marina parkerna i Thailand.

  När du befinner dig under ytan har du chans att se stora fiskstim, bläckfiskar, leopardhajar och mycket mer. Under dagen bjuds det på dryck och lunch ombord eller på en av öarna.

  Du måste vara certifierad dykare för att följa med på denna utflykt.

  Stäng

  Heldag / Sport

  Prisexempel från $184
 • Elefantridning

  På elefantryggen genom thailändsk natur

  Upplev det thailändska nationaldjuret elefanten på nära håll under en tre timmars utflykt med elefantridning och svalkande bad i ett vattenfall. Läs mer

  Upplev det thailändska nationaldjuret elefanten på nära håll under en tre timmars utflykt med elefantridning och svalkande bad i ett vattenfall.

  Elefanten är ett viktigt djur för thailändarna och därför landets nationaldjur. Detta är en anledning till varför denna tur är så uppskattad, en annan är den speciella känsla som infinner sig när du sitter och skumpar fram på elefantens rygg på hans väg genom landskapet. Du kommer naturen och "din" elefant riktigt nära och tillbaka vid elefantlägret kan du köpa bananer att mata djuren med.

  Efter en svettig tur på elefantryggen så är det skönt att få svalka av sig, vilket du kan göra i ett närbeläget vattenfall om du har lust.

  En utmärkt utflykt för barnfamiljer som vill att det ska hända någonting hela tiden, men som inte vill åka så långa sträckor med barnen.

  Denna utflykt kan bokas som för- eller eftermiddagstur.

  Stäng

  Halvdag / Natur & Friluftsliv

  Prisexempel från $46
 • Eurovision Night

  Schlagerkväll på Blue Village

  Reser du med oss och bor på Blue Village får du en extra upplevelse. Du får chansen att sjunga ikapp med schlagerstjärnorna under din semestervecka i Thailand! Konserten ingår när du bor på Blue Village men du kan också boka biljetter när du bor på andra hotell mot kostnad. Läs mer

  Reser du med oss och bor på Blue Village får du en extra upplevelse. Du får chansen att sjunga ikapp med schlagerstjärnorna under din semestervecka i Thailand! Konserten ingår när du bor på Blue Village men du kan också boka biljetter när du bor på andra hotell mot kostnad.

  Under ett par kvällar i januari och februari kommer några av Sveriges schlagerartister bjuda på sång och show på Blue Village Merlin Beach och Blue Village Mai Khao Lak

  Konserten pågår cirka 30-45 minuter och efteråt kan du mingla med artisten. Passa på att ta del av fototillfället och få en autograf!

  Säkra din biljett redan nu!

  Blue Village Mai Khao Lak
  Pernilla Wahlgren - 15/1
  Patrik Isaksson - 22/1
  Erik Segerstedt - 29/1
  Linda Bengtzing - 5/2
  Robin Stjernberg - 12/2
  Tobbe Trollkarl - 26/2

  Blue Village Merlin Beach
  Pernilla Wahlgren - 17/1
  Patrik Isaksson - 24/1
  Erik Segerstedt - 31/1
  Linda Bengtzing - 7/2
  Robin Stjernberg - 14/2
  Tobbe Trollkarl - 28/2

  Stäng

  Kväll / Mat, dryck & underhållning

  Prisexempel från $15
 • Island Cruise

  Kryssa i Phang Nga-bukten

  Följ med på en heldagskryssning i skärgården och upptäck laguner och öar. Läs mer

  Följ med på en heldagskryssning i skärgården och upptäck laguner och öar.

  Dagen börjar med att båten kryssar mot Koh Hong, på vägen dit serveras frukost ombord.

  På Koh Hong har naturen skapt en unik lagun. Här kan du njuta av bad och en trevlig djungelpromenad i det paradisliknande landskapet. Efter djungelpromenaden äter du lunch ombord på båten samtidigt som färden går vidare mot Koh Pak Bia.

  Koh Pak Bia är en spännande ögrupp med märkliga kalkstensöar med grönskande toppar. Här stannar båten till ett stund och du kan bada eller bara njuta av den lugna atmosfären.

  På eftermiddagen kryssar vi runt i Phang Nga-bukten, innan det är dags för hemfärd.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $146
 • Koh Tachai

  Familjevänlig snorklingsutflykt till Similanöarna

  Heldagsutflykt med sol, bad och snorkling på ön Koh Tachai. Läs mer

  Heldagsutflykt med sol, bad och snorkling på ön Koh Tachai.

  Koh Tachai är en av de världsberömda Similanöarna. Ön tillhör Similans nationalpark. Vi tar oss ut hit med båt, här väntar oss en dag fylld med sol, bad och snorkling.

  Stranden är känd för att vara en av de bästa dyk- och snorklingplatserna i världen. Här finns bland annat stora stim av större revfiskar och små nakensnäckor, korallkrabbor och andra vackra snäckor.

  Denna utflykt lämpar sig väl för både barn och vuxna som vill lära sig snorkla, då man här kan snorkla bra även på grunt vatten. Under dagen ordnas det även lekar och aktiviteter på stranden.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $155
 • PADI Advanced Open Water från Khao Lak

  Avancerad dykkurs

  Detta är en fortsättningskurs för dig som har ett PADI Open Water-certifikat. På den här kursen fortsätter du utbildas och får dyka ett flertal gånger. Läs mer

  Detta är en fortsättningskurs för dig som har ett PADI Open Water-certifikat. På den här kursen fortsätter du utbildas och får dyka ett flertal gånger.

  Advanced Open Water kursen är Open Water Dykarens nästa steg för att få mer erfarenhet. Som en Avancerad Open Water dykare är du tillåten att dyka till maximalt 30 meters djup tillsammans med en parkamrat som är certifierad dykare (för 12-14 år gamla juniorer är maxdjupet 21 meter). Du kan fullfölja hela programmet under 2 dagar, första dagen gör du 2 äventyrsdyk och andra dagen 3 äventyrsdyk.

  Poängen med kursen är att introducera flera olika specialområden för dig som dyker. Vi går alltid igenom programmen noggrannt tillsammans med dig som ska dyka och vi låter dig ta besluten för vilka typer av dyk du faktiskt är intresserad av.

  Stäng

  Övernattning/flera dagar / Sport

  Prisexempel från $671
 • PADI Open Water Diving Course – från Khao Lak

  Din chans att ta dykcertifikat!

  På den här tre dagar långa grundkursen i dykning blir du certifierad PADI Open Water-dykare. Läs mer

  På den här tre dagar långa grundkursen i dykning blir du certifierad PADI Open Water-dykare.

  Detta är en grundläggande nybörjarkurs i apparatdykning.  Efter den här kursen är du tillåten att dyka på max 18 meters djup, med en certifierad dykare som en parkamrat. Vill du ta fler certifikat och utvecklas erbjuder vi ännu fler dykkurser. Se övriga utflykter för mer information.

  Kursen pågår under tre dagar och är uppdelad på följande vis:

  Dag 1 Teoretisk utbildning, genomgång av dykutrustning och ett teoretiskt test.

  Dag 2 Dykning i pool och mer kännedom och prövning av utrustning

  Dag 3 På tredje dagen är det dags för dykning i havet. Efter genomgången kurs har du ett PADI Open Water-certifikat.

  Stäng

  Övernattning/flera dagar / Sport

  Prisexempel från $730
 • Phang Nga, Krabi och Phi Phi – 2 dagar

  Båtutflykt med övernattning på Phi Phi

  En perfekt utflykt för dig som vill uppleva så mycket som möjligt under din semester. Under två dagar besöker vi Phang Nga-bukten, flera öar i Krabi-området och de välkända Phi Phi-öarna. Läs mer

  En perfekt utflykt för dig som vill uppleva så mycket som möjligt under din semester. Under två dagar besöker vi Phang Nga-bukten, flera öar i Krabi-området och de välkända Phi Phi-öarna.

  Utflykten börjar med Phang Ngas unika skärgård med sina fantasifulla kalkstensklippor. I skärgården kommer vi ta oss fram med kanot och besöka några av öarna.

  Vi fortsätter med sightseeing i mangroveskogen och besök i den muslimska lilla fiskebyn Koh Panyii, som är helt uppbyggd på pålar i vattnet.
  Nästa stopp är Hong Island där du kan sola och bada innan vi fortsätter till Railay Beach för lunch och sol och bad på den fina stranden.

  På vägen till Phi Phi Don stannar vi till på Chicken Island för lite bad och snorkling. Vi checkar in på vårt hotell på Phi Phi Don och samlas senare för middag och lite enklare underhållning i strandbaren. Om du vill kan du följa med till Phi Phi View Point och kolla på solnedgången innan middagen.

  Dag två börjar med frukost på hotellet innan vi tar oss vidare till Phi Phi Ley. Här blir det tid för sol, bad och snorkling. Efter lunch fortsätter vi till Bamboo Island där vi kan slappa på stranden innan vi åker tillbaka till Phuket.

  Stäng

  Övernattning/flera dagar / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $255
 • Phang Nga – tropisk skärgård

  Vacker natur och spännande intryck

  Med buss och båt upplever du södra Thailands landskap, byar och tempel. Dessutom den spektakulära arkipelagen med klippöar där en James Bond-film spelats in. Läs mer

  Med buss och båt upplever du södra Thailands landskap, byar och tempel. Dessutom den spektakulära arkipelagen med klippöar där en James Bond-film spelats in.

  Under denna heldagsutflykt besöks de vackra klippformationerna i arkipelagen Phang Nga. Vid en gummiplantage får du se hur man tappar gummiträd på harts och framställer rågummi.

  Med longtailbåt färdas du ut genom arkipelagen, där vågor och vindar har eroderat kalkstensklipporna så att många av öarna liknar högsmala skulpturer med grottor nere vid foten och tropisk grönska uppe på toppen.

  Särskilt känd är den pelarliknande ö som kallas ”James Bond Island”, eftersom den var inspelningsplats för några dramatiska scener i filmen The Man with The Golden Gun från 1974.Från stranden mittemot kan du fotografera öns kända silhuett.

  Nästa uppehåll görs i den särpräglade lilla fiskebyn Koh Panyii, som är helt uppbyggd på pålar i vattnet. Här bor människor ur den muslimska minoritet som traditionellt kallas ”havszigenare”. Under en rundvandring får du se hur de bygger sina hus tätt inpå varandra och besöka byns skola. Därefter äts en gemensam lunch i byn.

  Åter på fastlandet stannar du vid grottemplet Tam Suwankuha, med en stor vacker skulptur som avbildar den vilande Buddha. Här kan den som vill låta sig välsignas av en munk och få ett lyckoband om handleden.

  Stäng

  Heldag / Natur & Friluftsliv

  Prisexempel från $75
 • Phuket Shopping

  Shopping när den är som bäst!

  För dig som vill shoppa är denna utflykt ett måste. Vi tar dig med till Phukets stora utbud. Välkommen att fynda! Läs mer

  För dig som vill shoppa är denna utflykt ett måste. Vi tar dig med till Phukets stora utbud. Välkommen att fynda!

  Under dagen besöker vi det stora shoppingcentret Jungceylon i Patong. Här finns över 300 butiker som bjuder på ett internationellt utbud av kläder, skor och smycken. På Jungceylon har du tid att shoppa och se dig omkring på egen hand. Tröttnar du på shopping så kan du besöka spelhallen, 4D-bion eller unna dig en ansiktsbehandling, här finns även gott om restauranger och caféer. Vid ankomst till Jungceylon får vi smörgås och dryck.

  Vi kommer även att besöka den populära Weekend Market där turister och lokalbefolkningen samlas för att fynda varje helg. Här kan du köpa både souvenirer och kläder eller kanske prova på nya, spännande smaker.

  Shoppingen i Phuket bjuder på allt från skor och väskor till klockor och märkeskopior.

  Stäng

  Heldag / Shopping

  Prisexempel från $73
 • Pirattur till Coral Island

  Bra snorkling för alla åldrar!

  Upplev livet under vattenytan! Den här utflykten passar även ovana och yngre snorklare, då det rör sig om enkel snorkling och korta transporter. Läs mer

  Upplev livet under vattenytan! Den här utflykten passar även ovana och yngre snorklare, då det rör sig om enkel snorkling och korta transporter.

  Snorkling är något man bara måste prova när man är i Thailand. På Coral Island möts du av en fin sandstrand som passar utmärkt även för dig som vill koppla av med en dag i solen.

  En spännande utflykt för alla åldrar med pirater, skattkarta och hemliga uppdrag! Det blir tid till både snorkling, bad och lek under dagen. Koraller och färggranna fiskar finns att se alldeles nära stranden, så du behöver inte simma långt.

  Snorklingsutrustning ingår.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $100
 • Scuba Tune Up

  Friska upp dykkunskaperna!

  För dig som är certifierad dykare men det var ett tag sedan du dök sist. På den här dyk utflykten får du en genomgång av teori och grundläggande dyktekniker inann du börjar dyka igen. Två dyk ingår. Läs mer

  För dig som är certifierad dykare men det var ett tag sedan du dök sist. På den här dyk utflykten får du en genomgång av teori och grundläggande dyktekniker inann du börjar dyka igen. Två dyk ingår.

  Om det gått cirka sex månader eller mer sen ditt senaste dyk kan det kännas tryggt att gå igenom grunderna. Tillsammans med en instruktör åker du ut till Raya Yai eller Similan-öarna. Under båtturen går vi igenom en del teori.

  Innan ditt första dyk får du chansen att gå igenom din utrustning. I vattnet övar du upp ett par grundläggande dyktekniker.

  Efter lunch gör vi ett till dyk innan vi åker tillbaka till fastlandet.

  Stäng

  Heldag / Sport

  Prisexempel från $155
 • Similan Island båtsnorkling

  Båtsnorkling vid paradisöarna

  Rankad som en av världens topp tio dykplatser erbjuder Similan Islands snorkling i världsklass. På med fenorna och ge dig ut på upptäcktsfärd! Läs mer

  Rankad som en av världens topp tio dykplatser erbjuder Similan Islands snorkling i världsklass. På med fenorna och ge dig ut på upptäcktsfärd!

  De mycket populära Similan Islands är ett måste, både för dig som redan är ett vattendjur och för dig som aldrig snorklat förr. Vi tar oss ut till öarna med båt och besöker utvalda snorklingsplatser där vi snorklar från båten.

  Under ytan kommer du att få uppleva ett färgglatt undervattenslandskap med purpurfärgade koraller, solgula fiskar och mycket mer.

  Lunch ombord på båten ingår under dagen. Snorklingsutrustning finns att låna ombord.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $149
 • Similan Islands från Khao Lak

  Snorkling vid paradisöarna

  Rankad som en av världens topp tio dykplatser erbjuder Similan Islands snorkling i världsklass. På med fenorna och ge dig ut på upptäcktsfärd! Läs mer

  Rankad som en av världens topp tio dykplatser erbjuder Similan Islands snorkling i världsklass. På med fenorna och ge dig ut på upptäcktsfärd!

  Vi har valt ut de bästa öarna åt dig. De mycket populära Similan Islands är ett måste, både för dig som redan är ett vattendjur och för dig som aldrig snorklat förr. Vi besöker utvalda öar och snorklar både från stranden och från båten.

  Under ytan kommer du att få uppleva ett färgglatt undervattenslandskap med purpurfärgade koraller, solgula fiskar och mycket mer.

  På land väntar fina stränder med vit, sammetslen sand som passar utmärkt för sol och bad.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $149
 • Similan Islands från Khao Lak

  Snorkling vid paradisöarna

  Rankad som en av världens "tio-i-topp-dykplatser" erbjuder Similan Islands snorkling i världsklass. På med fenorna och ge dig ut på upptäcktsfärd! Läs mer

  Rankad som en av världens "tio-i-topp-dykplatser" erbjuder Similan Islands snorkling i världsklass. På med fenorna och ge dig ut på upptäcktsfärd!

  Vi har valt ut de bästa öarna åt dig. De mycket populära Similan Islands är ett måste, både för dig som redan är ett vattendjur och för dig som aldrig snorklat förr. Vi besöker utvalda öar och snorklar både från strand och båt.

  Under ytan kommer du att få uppleva ett färgglatt undervattenslandskap med purpurfärgade koraller, solgula fiskar och mycket mer.

  På land väntar fina stränder med vit, sammetslen sand som passar utmärkt för sol och bad.

  För dig som bor i Khao Lak har du en relativt kort ransport till piren som utflykten utgår ifrån. Den ligger ca 30 minuter från Khao Lak.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $126
 • Surin Island

  Familjevänlig dag i solen

  De grunda vattnen runt ön Surin Island bjuder på fin snorkling. Välkommen att utforska undervattensvärlden i det Andmanska havet. Läs mer

  De grunda vattnen runt ön Surin Island bjuder på fin snorkling. Välkommen att utforska undervattensvärlden i det Andmanska havet.

  De vackra korallreven som breder ut sig runt ön är hem för fiskar i alla färger. Vi börjar dagen med att ta oss ut till piren Kuraburi som ligger norr om Khao Lak. Därifrån går turen vidare med båt ut till Surin Island.

  På stranden kan du sedan välja om du vill ägna dagen åt sol och bad eller om du vill utforska den spännande världen under ytan. Där väntar fiskar och koraller och har du tur och håller ögonen öppna kan du få se sköldpaddor som brukar hålla till här.

  Utflykten passar både stora och små, tack vare de grunda vattnen runt ön.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

  Prisexempel från $155