Fritidsresors Patong Lodge FFF

Patong Lodge FFF

Lugnt läge men nära shopping och nöjesliv

Pris från
8 698:- 11 998:-
2015-03-17 från Köpenhamn i 15 dagar
Patong Lodge är beläget på en höjd i Kalimområdet några hundra meter utanför Patongs centrum. Hit återkommer många gäster för den vänliga personalen, den stillsamma atmosfären samt tillgången till Patongs utbud. Visa mer
Pris från
8 698:- 11 998:-
2015-03-17 från Köpenhamn i 15 dagar

Patong Lodge är beläget på en höjd i Kalimområdet några hundra meter utanför Patongs centrum. Hit återkommer många gäster för den vänliga personalen, den stillsamma atmosfären samt tillgången till Patongs utbud.


På andra sidan vägen, strax nedanför hotellet, ligger havet men där badar man inte då det är vassa klippor. Med ungefär tio minuters promenad längs den trafikerade vägen, når du badstranden. Hotellet är omgivet av djungellandskap.

Pool i båda hotelldelarna

Vid hotellets äldre del med dubbelrum, ligger huvudpoolen med runda former och en avskild del för barnen. Här tillbringar gästerna en stor del av sin semester, och kopplar kanske av med thaimassage vid poolkanten. Ytterligare en pool finns i hotellets nyare del där de rymliga superiorrummen är belägna.

Musikunderhållning kvällstid
Stannar du på Patong Lodge under kvällstid för en drink i baren eller en god middag, kan du lyssna på musikunderhållning.


Grundpris: Plats i rum av vald typ, frukostbuffé.

Visa mindre