Resor till Phuket och Khao Lak

På Phuket och i Khao Lak finns allt du kan önska av stränder, dykning, shopping och hotell från Blue Village med aktiviteter till eleganta spahotell. Du kan dessutom resa till Thailand med världens modernaste flygplan.

På Phuket och i Khao Lak finns allt du kan önska av stränder, dykning, shopping och hotell från Blue Village med aktiviteter till eleganta spahotell. Du kan dessutom resa till Thailand med världens modernaste flygplan. Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Phuket och Khao Lak

 • Bangtao Beach
  Bangtao Beach
  Bangtao Beach

  Bangtao Beach

  Ett rofyllt och naturskönt resmål med en sex kilometer lång sandstrand på Phuket. Bland hotellen finns både Suneo Club för stora familjer och lyxhotell vid stranden.

 • Khao Lak
  Khao Lak
  Khao Lak

  Khao Lak

  Khao Lak är känt för mil efter mil av vita palmkantade stränder. I centrum hittar du en nattmarknad och många mysiga restauranger. Resmålet ligger inbäddat i en nationalparks tropiska regnskog, och bland hotellen finns ett familjevänligt Blue Village och ett Blue Couples för vuxna utan barn.

 • Kamala Beach
  Kamala Beach
  Kamala Beach

  Kamala Beach

  Lugnt och skönt resmål med ett restaurang- och shoppingutbud i mindre skala. Designhotellet Cape Sienna har en oslagbar havsutsikt.

 • Nai Yang Beach
  Nai Yang Beach
  Nai Yang Beach

  Nai Yang Beach

  En av Phukets mysigaste stränder på en rofylld del av ön med höga casuarinaträd. Här kan du bo på familjelyxiga Dewa Phuket med rymliga familjelägenheter och bungalows.

 • Patong Beach
  Patong Beach
  Patong Beach

  Patong Beach

  På samma gång ett shoppingmekka och ett livligt nöjescentrum. På den långa stranden är aktiviteten hög med vattensporter, musik och beachvolleyboll.

 • Cape Panwa
  Cape Panwa
  Cape Panwa

  Cape Panwa

  I Cape Panwa, en lugn oas på semesterön Phuket, bor du fridfullt med mycket att välja på inom hotellområdet.

 • Kata Noi Beach
  Kata Noi Beach
  Kata Noi Beach

  Kata Noi Beach

  Vid den fina stranden Kata Noi är stämningen lugn och rofylld. Här kan du bo på vårt femstjärniga hotell och har nära shopping och restauranger vid Kata Beach.

 • Mai Khao Beach
  Mai Khao Beach
  Mai Khao Beach

  Mai Khao Beach

  En av Phukets längsta och samtidigt mest fridfulla stränder. Här kan du bo på vårt femstjärniga De Luxe-hotell vid havet.

 • Tri Trang Beach
  Tri Trang Beach
  Tri Trang Beach

  Tri Trang Beach

  Bo naturskönt nära flera fina stränder några kilometer från Patong. Här ligger Blue Village Merlin Beach Resort med bland annat tre pooler, spa, gym och tennisbana.

 • Kata Beach
  Kata Beach
  Kata Beach

  Kata Beach

  Mångsidig badort vid en långgrund sandstrand på Phukets västkust. Våra hotell ligger nära bad, restauranger, shopping och nöjen.

 • Karon Beach
  Karon Beach
  Karon Beach

  Karon Beach

  Karon Beach på Phukets västkust passar dig som vill ha nära till stränder, restaurangliv och vattensporter. Bland Fritidsresors hotell är det enkelt att hitta det du söker. Du kan välja boende i kategorier som Familjefynd, Nära till allt, Lugn & ro, Billigt & bra och De Luxe.

 • Nai Thon Beach
  Nai Thon Beach
  Nai Thon Beach

  Nai Thon Beach

  En av Phukets mest fridfulla stränder, omgiven av grönklädda kullar. Här bor du på ett nybyggt designhotell alldeles vid havet.

Till toppen av sidan