Resor till Phuket

På Phuket finns allt du kan önska av stränder, dykning, shopping och hotell från Blue Village med aktiviteter till eleganta spahotell. Du kan dessutom resa till Thailand med världens modernaste flygplan.
Beräknad flygtid: Ca 10 tim 15 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.
Transfer: Från Phukets flygplats till första hotellstopp i Bangtao ca 20 min. Från Krabis flygplats till Phuket ca 3 timmar inkl ett kortare stopp. Visa mer

Från Phukets flygplats till första hotellstopp i Bangtao ca 20 min. Från Krabis flygplats till Phuket ca 3 timmar inkl ett kortare stopp.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Kombinationsresa
Har du bokat en kombinationsresa ingår transfer mellan dina valda hotell endast om du förbokat transfer. Har du bokat vistelse på egen hand någon av veckorna, ingår transfer inte den veckan du är på egen hand. Transfer mellan hotellen sker alltid med minibuss.

Incheckning
Vid tidig ankomst till hotellet kan det förekomma viss väntetid innan du får tillgång till ditt bokade rum. Hotellet försöker i möjligaste mån se till att du får ditt rum så tidigt som möjligt. Ibland kan det ändå innebära att du får vänta någon eller några timmar. Enligt internationella hotellregler skall rummen vara färdiga för incheckning senast kl 15.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Phuket

 • Bangtao Beach
  Bangtao Beach
  Bangtao Beach

  Bangtao Beach

  Ett rofyllt och naturskönt resmål med en sex kilometer lång sandstrand på Phuket. Bland hotellen finns både Suneo Club för stora familjer och lyxhotell vid stranden.

 • Cape Panwa
  Cape Panwa
  Cape Panwa

  Cape Panwa

  I Cape Panwa, en lugn oas på semesterön Phuket, bor du fridfullt med mycket att välja på inom hotellområdet.

 • Kamala Beach
  Kamala Beach
  Kamala Beach

  Kamala Beach

  Lugnt och skönt resmål med ett restaurang- och shoppingutbud i mindre skala. Designhotellet Cape Sienna har en oslagbar havsutsikt.

 • Karon Beach
  Karon Beach
  Karon Beach

  Karon Beach

  Ett av öns mest färgstarka resmål vid en lång fin sandstrand. Här väntar bra hotell i alla prisklasser och ett stort urval av restauranger, barer och shoppingstråk.

 • Kata Beach
  Kata Beach
  Kata Beach

  Kata Beach

  Mångsidig badort vid en långgrund sandstrand på Phukets västkust. Våra hotell ligger nära bad, restauranger, shopping och nöjen.

 • Kata Noi Beach
  Kata Noi Beach
  Kata Noi Beach

  Kata Noi Beach

  Vid den fina stranden Kata Noi är stämningen lugn och rofylld. Här kan du bo på vårt femstjärniga hotell och har nära shopping och restauranger vid Kata Beach.

 • Mai Khao Beach
  Mai Khao Beach
  Mai Khao Beach

  Mai Khao Beach

  En av Phukets längsta och samtidigt mest fridfulla stränder. Här kan du bo på vårt femstjärniga De Luxe-hotell vid havet.

 • Nai Yang Beach
  Nai Yang Beach
  Nai Yang Beach

  Nai Yang Beach

  En av Phukets mysigaste stränder på en rofylld del av ön med höga casuarinaträd. Här kan du bo på familjelyxiga Dewa Phuket med rymliga familjelägenheter och bungalows.

 • Nai Thon Beach
  Nai Thon Beach
  Nai Thon Beach

  Nai Thon Beach

  En av Phukets mest fridfulla stränder, omgiven av grönklädda kullar. Här bor du på ett nybyggt designhotell alldeles vid havet.

 • Patong Beach
  Patong Beach
  Patong Beach

  Patong Beach

  På samma gång ett shoppingmekka och ett livligt nöjescentrum. På den långa stranden är aktiviteten hög med vattensporter, musik och beachvolleyboll.

 • Tri Trang Beach
  Tri Trang Beach
  Tri Trang Beach

  Tri Trang Beach

  Bo naturskönt nära flera fina stränder några kilometer från Patong. Här ligger Blue Village Merlin Beach Resort med bland annat tre pooler, spa, gym och tennisbana.