Fritidsresors Kantary Bay Hotel FFF+
Familjefynd

Kantary Bay Hotel FFF+

Rymliga lägenheter vid hamnen

Pris från
9 098:-
2016-08-19 från Köpenhamn i 13 dagar
Det trivsamma lägenhetshotellet Kantary Bay Hotel har en gästvänlig atmosfär och ett unikt läge vid Cape Panwas hamn med utsikt över bukten. Ett bra val för framförallt familjer som vill ha en prisvärd semester i lugn omgivning men utan att det känns isolerat. Visa mer
Pris från
9 098:-
2016-08-19 från Köpenhamn i 13 dagar

Det trivsamma lägenhetshotellet Kantary Bay Hotel har en gästvänlig atmosfär och ett unikt läge vid Cape Panwas hamn med utsikt över bukten. Ett bra val för framförallt familjer som vill ha en prisvärd semester i lugn omgivning men utan att det känns isolerat.

Kantary Bay ligger nära longtailbåtarna som tar dig ut i övärlden, ett fåtal restauranger samt Phukets marina museum.

Havsutsikt från poolen
Njut av havsutsikten från hotellets takpool, eller koppla av med en bok vid hotellets andra pool. Inom hotellet finns också restaurang, bar och souvenirbutik.

Buss till lugn strand
En av många fördelar med att bo i Cape Panwa är att stranden på sommaren är Phukets absolut bästa, utan undervattenströmmar. Till stranden, som ligger vid det lyxigare systerhotellet Cape Panwa, tar du dig smidigt med hotellets egen buss.  Ungefär var tionde minut från tidig morgon till sen kväll åker bussen mellan hotellen. Du är även välkommen att använda hotell Cape Panwas övriga faciliteter som restauranger, barer, kajaker, gym, massage och underhållning.

Bästa shoppingen hittar du i Phuket Town dit det inte tar mer än 20 minuter med buss.

Byt ut dina två sista nätter mot Bangkok

Du kan kostnadsfritt byta ut dina två sista nätter mot två nätter i Bangkok på hotell Century Park FFFF där frukostbuffé ingår. Såhär gör du för att boka: Välj hotell. När du kommer till steget Tillval i bokningen väljer du Utflykter på resmålet. Där hittar du hotellövernattning i Bangkok.

Grundpris: Plats i lägenhet av vald typ, frukostbuffé.

Visa mindre