Resor till Kamala Beach

Vackra och rofyllda Kamala Beach ligger inramat av palmklädda uddar på Phukets västra kust. Perfekt för dig som vill bo i lugn och skön miljö och samtidigt ha nära till Phukets stora utbud av shopping, nöjen och aktiviteter. På designhotellet Cape Sienna kan du gå ner i varv och njuta av spa och andra faciliteter. Läs mer

Vackra och rofyllda Kamala Beach ligger inramat av palmklädda uddar på Phukets västra kust. Perfekt för dig som vill bo i lugn och skön miljö och samtidigt ha nära till Phukets stora utbud av shopping, nöjen och aktiviteter. På designhotellet Cape Sienna kan du gå ner i varv och njuta av spa och andra faciliteter.

Längs den bågformade stranden Kamala Beach som sträcker sig flera kilometer utmed Phukets västkust ligger några mysiga restauranger där du kan äta grillade skaldjur och rätter med kokosmjölk och citrongräs. De flesta restaurangerna ligger i byn Kamala vid den södra änden av stranden. Några barer och småbutiker finns också, men allt är i liten skala.

Snygg design och oslagbar havsutsikt
Båda våra hotell tillhör kategorin Unika hotell och vänder sig till dig som reser utan barn och vill bo bra i lugna omgivningar. Designhotellet Cape Sienna ligger på en klippa med strålande vy över havet. Novotel Phuket Kamala Beach är toppmodernt med takbar och poolområde vid stranden.

Nära till Patong…
Om du vill ha lite omväxling till det rofyllda livet i Kamala är det bara tio minuter med bil till Patong som lockar med ett stort restaurangutbud, nattmarknader och shoppingcentret Jungceylon, som består av över 200 elegant inredda butiker. Där hittar du allt från märkeskläder till hantverk och elektronik.

Utflyktstips

  • Båtutflykt till Bounty Island, Coral Island eller Phi Phi-öarna
  • Dykning och snorkling för nybörjare och proffs
  • Djungeltrekking med kanot och elefantridning
  • Cykling på Koh Yao Noi

 Kombinera med TEMA
Du kan också lägga till en veckas rundresa med TEMA. Här kan du få uppleva båt- och kanotturer, djungelvandringar, grottor, buddhistiska tempel och exotiska marknader tillsammans med en kunnig guide. Välj mellan:

 

Visa mindre
Beräknad flygtid: Ca 10 tim 15 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda. Flyger du från Köpenhamn med Thai Airways tar det ca 10,5 timmar till Phuket, hemresan går via Bangkok, ca 1 timmes inrikesflyg mellan Phuket och Bangkok där du byter flyg.
Transfer: Ca 45 min från Phukets flygplats till första hotellstopp i Kamala. Visa mer

Ca 45 min från Phukets flygplats till första hotellstopp i Kamala.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Kombinationsresa
Har du bokat en kombinationsresa ingår transfer mellan dina valda hotell endast om du förbokat transfer. Har du bokat vistelse på egen hand någon av veckorna, ingår transfer inte den veckan du är på egen hand. Transfer mellan hotellen sker alltid med minibuss.

Incheckning
Vid tidig ankomst till hotellet kan det förekomma viss väntetid innan du får tillgång till ditt bokade rum. Hotellet försöker i möjligaste mån se till att du får ditt rum så tidigt som möjligt. Ibland kan det ändå innebära att du får vänta någon eller några timmar. Enligt internationella hotellregler skall rummen vara färdiga för incheckning senast kl 15.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell