Fritidsresors Diamond Cottage Resort & Spa FFF+
Nära till allt

Diamond Cottage Resort & Spa FFF+

Omtyckt hotell med utmärkt läge

Pris från
9 348:-
2016-11-15 från Köpenhamn i 8 dagar
Mellan Karons och Katas stränder ligger Diamond Cottage Resort & Spa, ett av Fritidsresors mest uppskattade hotell på Phuket. Mycket tack vare närheten till Kata centrum med shopping och många restauranger på någon minuts promenad. Visa mer
Pris från
9 348:-
2016-11-15 från Köpenhamn i 8 dagar

Mellan Karons och Katas stränder ligger Diamond Cottage Resort & Spa, ett av Fritidsresors mest uppskattade hotell på Phuket. Mycket tack vare närheten till Kata centrum med shopping och många restauranger på någon minuts promenad.

Diamond Cottage Resort & Spa är byggt i en sluttning upp från Kata centrum och passar framförallt par som reser utan barn. När du kliver in i hotellet möts du av ett varmt välkomnande från personalen.

Lika nära Katastranden som Karonstranden
Att du bor mellan de bägge stränderna Karon och Kata, som har olika karaktär, gör att du lätt kan variera vilken strand du vill besöka.

Två poolområden och spa
Hotellet består av två olika områden, med varsitt poolområde, där den nyaste delen har ett högt läge på en liten kulle. Poolen i nedre delen är byggd i terrasser och har en lugn atmosfär. I den övre delen ligger poolbaren.

Ännu mer avkoppling får du i hotellets spa-avdelning där du kan använda jacuzzin utan kostnad. Eller ta med träningskläderna och behåll formen i hotellets fitnessrum under semestern.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, amerikansk frukost. Nyårsmiddag ingår.

Visa mindre