Fritidsresors Karon Beach

Resor till Karon Beach

Karon Beach på Phukets västkust passar dig som vill ha nära till stränder, restaurangliv och vattensporter. Bland Fritidsresors hotell är det enkelt att hitta det du söker. Du kan välja boende i kategorier som Familjefynd, Litet och familjärt, Nära till allt, Billigt & bra och De Luxe. Läs mer

Karon Beach på Phukets västkust passar dig som vill ha nära till stränder, restaurangliv och vattensporter. Bland Fritidsresors hotell är det enkelt att hitta det du söker. Du kan välja boende i kategorier som Familjefynd, Litet och familjärt, Nära till alltBilligt & bra och De Luxe.

Karonstranden är både bred och långsträckt och känns därför aldrig överbefolkad. Den är fylld av vit korallsand men inte särskilt långgrund. Här kan du koppla av under ett parasoll med semesterpocketen. Bara några steg bort ligger strandserveringar med väldoftande thaimat och immande kalla drycker.

Restaurangtätt centrum
I centrum av Karon finns massor av restauranger, barer och affärer. På kvällarna hittar du ständigt nya matställen att prova och vill du fortsätta med shopping kan du strosa i timmar bland alla marknadsstånd och butiker.

Hotelltips

  • Front Village i kategorin Nära till allt, passar vuxna som reser utan barn
  • The Access Pool Resort & Spa med poolkanaler från rummen till de stora poolerna
  • Femstjärniga Centara Grand Beach Resort i kategorin De Luxe


Ännu mer shopping i Patong

Från Karon Beach kan du lätt ta en tuk-tuk till Patong, sex kilometer bort. Hög puls på nöjeslivet och gator fyllda av butiker och marknadsstånd är ortens kännetecken. I shoppingcentret Jungceylon, som består av över 200 butiker, hittar du allt från märkeskläder till hantverk och elektronik.

Utflyktstips

  • Båtutflykt till Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-öarna
  • Dykning och snorkling för nybörjare och proffs
  • Djungeltrekking med kanot 
  • Cykling på Koh Yao Noi


Kombinera med TEMA

Vill du uppleva riktigt mycket av Thailand kan du kombinera din sol- och badsemester med TEMAs rundresa Sydthailands skärgård och regnskogar, ett äventyr fullmatat med båt- och kanotturer, djungelvandringar, grottor, buddhistiska tempel och exotiska marknader.

Visa mindre

Beräknad flygtid:

Ca 10 tim 15 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Transfer:

Boka transferbuss eller boka en egen minibuss som tar dig direkt till hotellet Visa mer

Boka transferbuss eller boka en egen minibuss som tar dig direkt till hotellet

Boka transferbuss till hotellet
Ca 1 timme från Phukets flygplats till första hotellstopp i Karon Beach. Ca 3 timmar inkl ett kortare stopp från Krabis flygplats till Phuket. Bussenformation om restid till varje hotell kan inte lämnas. Bilbarnstolar i minibussarna är ovanligt och kan inte bokas.

Kombinationsresa
Har du bokat en kombinationsresa ingår transfer mellan dina valda hotell endast om du förbokat transfer. Har du bokat vistelse på egen hand någon av veckorna, ingår transfer inte den veckan du är på egen hand. Transfer mellan hotellen sker alltid med minibuss.

Incheckning
Vid tidig ankomst till hotellet kan det förekomma viss väntetid innan du får tillgång till ditt bokade rum. Hotellet försöker i möjligaste mån se till att du får ditt rum så tidigt som möjligt. Ibland kan det ändå innebära att du får vänta någon eller några timmar. Enligt internationella hotellregler skall rummen vara färdiga för incheckning senast kl 15.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell