Fritidsresors The Old Phuket FFF+
Familjefynd

The Old Phuket FFF+

Välkänt och omtyckt hotell nära Karonstranden

Pris från
9 748:-
2017-04-03 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
The Old Phuket i Karon Beach är ett välkänt och omtyckt hotell nära stranden. Ett hotell med två helt olika hotelldelar som passar dig både när du åker med familjen eller utan. På kort promenadavstånd finns även gott om shoppingmöjligheter och restauranger. Visa mer
Pris från
9 748:-
2017-04-03 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

The Old Phuket i Karon Beach är ett välkänt och omtyckt hotell nära stranden. Ett hotell med två helt olika hotelldelar som passar dig både när du åker med familjen eller utan. På kort promenadavstånd finns även gott om shoppingmöjligheter och restauranger.

Den nyrenoverade Sino Wing är hotellets ursprungliga del och är inspirerat av Thailands sinoportugisiska era, som gett hotellet dess namn.

Tre olika restauranger

På den lilla gatan som leder mot stranden och Karons huvudgata, har The Old Phuket tre olika restauranger. Bokar du halvpension kan du välja i vilken restaurang du vill äta lunch- eller middagsmeny.

På hotellet finns också ett mindre träningsrum och möjligheter till massage.

Direktutgång till poolen eller rum med utomhusjacuzzi?

I Sino Wing bor du i låga enplansbyggnaderna eller i den lite högre hotellbyggnaden. Hotellets andra, nyare del Serene Wing har en modern, minimalistisk stil samt ligger lite mer avskärmat än Sino Wing.

Den fyra våningar höga hotellbyggnaden ligger som ett U kring poolen med poolbar och solterrass. Bor du i Serene Wing, kan du till exempel boka större dubbelrum med direkt utgång till poolen. I Sino Wing kan du välja rum med inhägnad uteplats med utomhusjacuzzi.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag ingår.

Visa mindre