Fritidsresors Kata Beach

Resor till Kata Beach

Kata Beach hör till Phukets finaste och mest barnvänliga stränder. Även om tempot är lugnt är restaurangutbudet stort. Bland våra hotell hittar du familjevänliga lägenheter och hotell nära händelsernas centrum. Du flyger med Thai Airways via Bangkok och kan, om du vill, avsluta resan med två nätter där. Läs mer

Kata Beach hör till Phukets finaste och mest barnvänliga stränder. Även om tempot är lugnt är restaurangutbudet stort. Bland våra hotell hittar du familjevänliga lägenheter och hotell nära händelsernas centrum. Du flyger med Thai Airways via Bangkok och kan, om du vill, avsluta resan med två nätter där.

Vattnet är klart och den ljusa sandstranden är långgrund. Här är det enkelt att krydda semestern med upplevelser. Du kan hyra longtailbåt och åka ut till andra stränder och öar, vandra i regnskog, dyka, spela golf eller gå på spa.

Restauranger och shopping
Kata Beach är uppdelat på två olika centrum som båda har mycket att välja på när det gäller marknadsgator, småbutiker, barer och – inte minst – restauranger där du kan frossa i thailändska smaker som citrongräs och koriander.

Hotell för familjer, par och kompisar 

  • Peach Blossom Resort med bra läge för par och kompisgäng
  • Centara Kata Beach, familjeresort med både rum och lägenheter
  • Phuket Kata Resort och Kata Palm Resort & Spa i kategorin Nära till allt


Utflyktstips
Vill du uppleva mer kan du följa med på någon av våra utflykter, exempelvis:

  • Båtutflykt till Phi Phi-öarna
  • Kanotpaddling bland grottor och laguner


Två nätter i Bangkok
Du flyger med Thai Airways bekväma reguljärflyg till Bangkok och fortsätter till Phuket med inrikesflyg (ca 1 tim). Vill du avsluta resan med ett par dagar i Bangkok kan du utan extra kostnad byta ut de två sista övernattningarna på Phuket mot två nätter i Bangkok.

Skurar, solsken och lägre prisnivå
Fler och fler väljer att resa till Thailand på sommaren. För även om risken för korta tropiska regn är något större under sommarhalvåret skiner oftast solen och det är lika varmt och skönt året runt. Dessutom är tempot lite lugnare och prisnivåerna lägre än under högsäsongen. Så faktum är att när Fritidsresor ber er resenärer betygsätta Thailandsupplevelsen är siffrorna som allra högst just på sommaren.

Visa mindre

Beräknad flygtid:

Ca 10,5 timmar till Bangkok samt 1 timme till Phuket med inrikesflyg. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda.

Transfer:

Ca 1 timme från Phukets flygplats till första hotellstopp i Kata Beach. Visa mer

Ca 1 timme från Phukets flygplats till första hotellstopp i Kata Beach.

Boka transferbuss till hotellet
transfer ingår inte i resans pris men kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Incheckning
Vid tidig ankomst till hotellet kan det förekomma viss väntetid innan du får tillgång till ditt bokade rum. Hotellet försöker i möjligaste mån se till att du får ditt rum så tidigt som möjligt. Ibland kan det ändå innebära att du får vänta någon eller några timmar. Enligt internationella hotellregler skall rummen vara färdiga för incheckning senast kl 15.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell