Fritidsresors Kata Beach

Resor till Kata Beach

Kata Beach hör till Phukets finaste och mest barnvänliga stränder. Det finns mycket att välja på av restauranger och aktiviteter. Boendealternativen är också många: från Blue Star med många aktiviteter till kategorierna Familjefynd, Nära till allt och Billigt & bra. Läs mer

Kata Beach hör till Phukets finaste och mest barnvänliga stränder. Det finns mycket att välja på av restauranger och aktiviteter. Boendealternativen är också många: från Blue Star med många aktiviteter till kategorierna FamiljefyndNära till allt och Billigt & bra.

Vattnet är klart och den ljusa sandstranden är långgrund. Bättre kan det inte bli för en badsugen familj med barn som gillar att plaska i vattenbrynet. Den som gillar äventyr kan krydda semestern med upplevelser. I närheten av Kata Beach kan du åka båt till dykplatser, grottor och laguner.

Restauranger och shopping
Kata Beach är uppdelat på två olika centrum som båda har massor att välja på när det gäller marknadsgator, småbutiker, barer och – inte minst – restauranger där du kan frossa i thailändska smaker som citrongräs, koriander, mynta och kokosmjölk.

Hotelltips

  • Blue Star Centara Kata Beach med Bamses minidisco, träningstips och annat kul
  • Kata Palm Resort & Spa i kategorin Nära till allt


Utflyktstips

  • Båtutflykt till Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-öarna
  • Dykning och snorkling för nybörjare och proffs
  • Djungeltrekking med kanot 
  • Cykling på Koh Yao Noi


Kombinera med TEMA

Vill du uppleva riktigt mycket av Thailand kan du kombinera din sol- och badsemester med TEMAs rundresa Sydthailands skärgård och regnskogar, ett äventyr fullmatat med båt- och kanotturer, djungelvandringar, grottor, buddhistiska tempel och exotiska marknader.

Visa mindre

Beräknad flygtid:

Ca 10 tim 15 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda. Flyger du från Köpenhamn med Thai Airways tar det ca 10,5 timmar till Phuket, hemresan går via Bangkok, ca 1 timmes inrikesflyg mellan Phuket och Bangkok där du byter flyg.

Transfer:

Boka transferbuss eller boka en egen minibuss som tar dig direkt till hotellet Visa mer

Boka transferbuss eller boka en egen minibuss som tar dig direkt till hotellet

Boka transferbuss till hotellet
Ca 1 timme från Phukets flygplats till första hotellstopp i Kata Beach. Ca 3 timmar inkl ett kortare stopp från Krabis flygplats till Phuket. Bussen stannar oftast vid flera hotell och transfertiden kan därför variera.

Boka egen minibuss direkt till hotellet
Boka en egen minibuss för 1–6 personer (inklusive barn under 2 år) som direkt tar tid till hotellet från flygplatsen. Information om restid till varje hotell kan inte lämnas. Bilbarnstolar i minibussarna är ovanligt och kan inte bokas.

Kombinationsresa
Har du bokat en kombinationsresa ingår transfer mellan dina valda hotell endast om du förbokat transfer. Har du bokat vistelse på egen hand någon av veckorna, ingår transfer inte den veckan du är på egen hand. Transfer mellan hotellen sker alltid med minibuss.

Incheckning
Vid tidig ankomst till hotellet kan det förekomma viss väntetid innan du får tillgång till ditt bokade rum. Hotellet försöker i möjligaste mån se till att du får ditt rum så tidigt som möjligt. Ibland kan det ändå innebära att du får vänta någon eller några timmar. Enligt internationella hotellregler skall rummen vara färdiga för incheckning senast kl 15.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell