Unika hotell
Boende som sticker ut

Indigo Pearl FFFFF

Originellt designhotell vid Nai Yang-stranden

Indigo Pearl - ett av världens mer originella designhotell - är beläget i stillsamma omgivningar intill den fina Nai Yang-stranden. Hotellområdet är stort och rymmer bland annat tre olika pooler. De två mindre poolerna har exklusivitet för vuxna och har en lugn atmosfär. Läs mer

Indigo Pearl - ett av världens mer originella designhotell - är beläget i stillsamma omgivningar intill den fina Nai Yang-stranden. Hotellområdet är stort och rymmer bland annat tre olika pooler. De två mindre poolerna har exklusivitet för vuxna och har en lugn atmosfär.


På Indigo Pearl trivs du som vill ha semester i en rofylld och genomtänkt miljö där stor vikt lagts på service och bekvämligheter. Indigo Pearl har fått flera prestigefulla utmärkelser som röstats fram av både gäster och branschfolk.

Mat och dryck
Flera restauranger ligger inom Indigo Pearls område. Den thailändska är byggd på pålar i den konstgjorda insjön. Längs med stranden finns även små lokala restauranger.
Halvpension med middagsmeny/middagsbuffé kan bokas som tillval.

Spa, yoga och cykelutfärder
I hotellets lyxiga spa erbjuds olika behandlingar. Yoga, pilates, tennis, matlagningskurser och cykelutfärder finns också.

Juniorsvit med egen pool

Du som har extra höga krav på din hotellvistelse väljer juniorsvit med stor terrass där du har en privat, liten pool.

Indigo Pearl – ett arv från gruvindustrin
Ålderdomliga tappkranar, väggtelefoner och rostiga metallpressar utgör accenter i en annars hypermodern estetisk miljö av glas, kakelmosaik och flödande indigoblå tyger.

–Vi ville skapa en känsla som skulle återspegla Phukets arv från gruvindustrin och samtidigt erbjuda en särpräglad atmosfär för nutidens resenärer, säger arkitekten "Bill Bensley" med mottot ”ju mer udda, desto bättre".


Grundpris: Plats i rum av vald typ, amerikansk frukost. Nyårsmiddag ingår.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell