Vi märker att du använder en äldre version av din webbläsare. För en bättre upplevelse av Fritidsresor.se rekommenderar vi att du uppdaterar till en modernare webbläsare. Här är några bra kostnadsfria alternativ 

Fritidsresors Best House FF+
Billigt & bra
Vårt bästa pris på resmålet

Best House FF+

Rum och lägenheter med centralt läge

Pris från
2 898:-
2015-08-20 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
Hotell & lägenheter Best House har centralt läge i Alanya nära shopping och restauranger. Den populära Kleopatrastranden ligger bara fem minuters promenad ifrån Best House. På hotellet finns ett litet poolområde med en poolbar och tvärs över gatan ligger en supermarket. Visa mer
Pris från
2 898:-
2015-08-20 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

Hotell & lägenheter Best House har centralt läge i Alanya nära shopping och restauranger. Den populära Kleopatrastranden ligger bara fem minuters promenad ifrån Best House. På hotellet finns ett litet poolområde med en poolbar och tvärs över gatan ligger en supermarket.


Best House består av två byggnader. I den ena, som har hiss, är dubbelrummen belägna och i den andra byggnaden ligger lägenheterna.

Måltider kan bokas som tillval
Bor du i lägenhet kan du förboka frukostbuffé eller halvpension med frukost- och middagsbuffé. För boende i dubbelrum ingår frukostbuffé, halvpension med middagsbuffé finns som tillval. Barn under 7 år betalar ingenting för måltiderna om ni bokar måltiderna hemifrån.


Grundpris: Plats i dubbelrum, frukostbuffé. Plats i lägenhet, inga måltider.

Visa mindre