Familjefynd
Barnvänligt till bra pris

Crystal Tower FFF+

Rymliga, nybyggda lägenheter

Crystal Tower är beläget i östra Alanya nära shoppingcentret Alanyum och på gångavstånd till Begonvillstranden. Hotellet passar både par och familjer som vill bo rymligt i nybyggda lägenheter. Du kan välja mellan två-, tre- och fyrarummare och All Inclusive går att boka som tillval. Läs mer

Crystal Tower är beläget i östra Alanya nära shoppingcentret Alanyum och på gångavstånd till Begonvillstranden. Hotellet passar både par och familjer som vill bo rymligt i nybyggda lägenheter. Du kan välja mellan två-, tre- och fyrarummare och All Inclusive går att boka som tillval.


På Crystal Tower kan du besöka spa-avdelningen med bastu, massage, hamam och inomhuspool.

Poolområde med vattenrutschkanor
Mellan de två hotelldelarna ligger en solterrass med stor pool och separat barnpool. Här finns även två fartfyllda vattenrutschkanor för alla över tio år. De små kan vara med i hotellets egen barnklubb.

Rymliga lägenheter
Alla lägenheter är rymliga och har pentry med vattenkokare, mikrovågsugn och brödrost. Vill du inte laga alla måltider själv kan du redan hemifrån boka till både frukostbuffé och halvpension med middagsmeny.

Buss eller promenad till Begonvillstranden
Alanyas populära östra strand, och den del som kallas Begonvillstranden, ligger på promenadavstånd. Hotellet erbjuder även busservice dit. På stranden har du som gäst på Crystal Tower tillgång till solsängar och parasoll utan kostnad.


Grundpris:
Plats i lägenhet av vald typ, inga måltider.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell