BlueStar
Prisvärda hotell med familjeaktiviteter

Flower Garden FFFF

Familjevänligt lägenhetshotell i Alanya

Pris från
3 198:-
2015-04-18 från Köpenhamn i 8 dagar
Hotell Flower Garden passar vuxna lika bra som barn. Du bor centralt i Alanya med gångavstånd till Kleopatrastranden. Det är även nära till Alanyas huvudgata som sjuder av liv med butiker, caféer och shoppingmöjligheter.  Läs mer
Pris från
3 198:-
2015-04-18 från Köpenhamn i 8 dagar

Hotell Flower Garden passar vuxna lika bra som barn. Du bor centralt i Alanya med gångavstånd till Kleopatrastranden. Det är även nära till Alanyas huvudgata som sjuder av liv med butiker, caféer och shoppingmöjligheter. 


Barn och vuxna är välkomna till vårt Play Hotel. Där kan ni till exempel lyssna på sagor, titta på film och pyssla. Flera gånger i veckan kan du och din familj vara med i aktiviteter som Fritidsresor anordnar.

Pooler, solterrasser och sportmöjligheter
Du kan välja mellan två pooler med barnpooler och två små vattenrutschkanor. En av solterrasserna ligger ovanpå poolbarens tak.

Här finns också:

  • Litet gym
  • Minigolf och biljardbord
  • Lekplats som ligger i skuggan av apelsinträden
  • Hamam

Flera måltidsalternativ
Vill du laga egna, enklare måltider finns en litet livsmedelsbutik på hotellet. Du kan även lägga till frukostbuffé eller halvpension med middagsbuffé på din bokning. Barn under 12 år äter utan kostnad när ni bokar måltider hemifrån.


Grundpris: Plats i lägenhet, inga måltider.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell