Fritidsresors Taç Premiere FFF+

Taç Premiere FFF+

Optimalt läge nära strand, nöjesliv och shopping

Pris från
2 598:- 5 698:-
2016-05-07 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
Hotell Taç Premiere i Alanya har ett oslagbart läge, i ett lugnt område med närhet till stranden, bra shopping och nöjeslivet. Du bor på Alanyas huvudgata som löper genom hela orten och det är aldrig långt till bra butiker, barer och restauranger. Visa mer
Pris från
2 598:- 5 698:-
2016-05-07 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

Hotell Taç Premiere i Alanya har ett oslagbart läge, i ett lugnt område med närhet till stranden, bra shopping och nöjeslivet. Du bor på Alanyas huvudgata som löper genom hela orten och det är aldrig långt till bra butiker, barer och restauranger.

Taç Premiere passar dig som vill kombinera storstadssemester med sol och bad. Om du väljer att tillbringa dagen på Kleopatrastranden tar det bara ett par minuter att promenera tillbaka till hotellet för lunch eller snacks.

Hotellterrass och folkvimmel
Kvällstid är terrassen på Taç Premiere en mysig plats att sitta på, speciellt vid solnedgången. Här ser du ut över folklivet på Atatürkgatan. Du kan även beställa in drinkar i lobbybaren som är inredd som ett vardagsrum.

Samlas vid poolen
Hotellets hjärta är den stora, schackmönstrade poolen som följer byggnaderna. Här finns även en poolbar som serverar enklare rätter och kalla drycker. Små broar binder samman de sju olika hotelldelarna. Längs med poolkanten står solstolar.

All Inclusive ingår!
Semestern blir extra bekväm då All Inclusive ingår i priset. Bufférestaurangen har flera temakvällar varje vecka och dryck ingår i baren fram till midnatt. Tycker du om att sova länge på morgonen finns frukost fram till kl 12.

Grundpris: Plats i dubbelrum, All Inclusive.

Visa mindre