Vi märker att du använder en äldre version av din webbläsare. För en bättre upplevelse av Fritidsresor.se rekommenderar vi att du uppdaterar till en modernare webbläsare. Här är några bra kostnadsfria alternativ 

Fritidsresors Adora Garden FFF+
Familjefynd
Barnvänligt till bra pris

Adora Garden FFF+

Familjevänliga lägenheter för upp till 5 personer

Pris från
3 003:- 3 103:-
2015-05-17 från Karlstad i 8 dagar
Adora Garden är ett trivsamt lägenhetshotell med familjär, gästvänlig atmosfär. Hotellet ligger i en lugn del av Side och passar framförallt familjer. Du bor nära det turkiska vardagslivet och på promenadavstånd till den västra stranden. Till hotellets del av stranden erbjuds busservice. Visa mer
Pris från
3 003:- 3 103:-
2015-05-17 från Karlstad i 8 dagar

Adora Garden är ett trivsamt lägenhetshotell med familjär, gästvänlig atmosfär. Hotellet ligger i en lugn del av Side och passar framförallt familjer. Du bor nära det turkiska vardagslivet och på promenadavstånd till den västra stranden. Till hotellets del av stranden erbjuds busservice.


På Adora Garden finns en liten trädgård med tillhörande poolområde och solstolar. Hotellet erbjuder även buss till den östra stranden fyra gånger per dag. Där har hotellets gäster fri tillgång till solstolar och parasoll.

Hotellet erbjuder...

  • À la carte restaurang och bar
  • Hamam och bastu
  • Lekplats
  • Spa och motionsrum

Frukost och halvpension
För en extra bekväm semester finns frukost och halvpension att boka som tillval innan avresa. Förbokar ni måltider äter barn under 12 år för halva priset.


Grundpris: Plats i lägenhet, inga måltider.

Visa mindre