Fritidsresors Blue Star Seven Seas Side FFFF+

Blue Star Seven Seas Side FFFF+

All Inclusive, strandläge, vattenpark & spa

Pris från
4 348:- 6 948:-
2016-05-14 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
Blue Star Seven Seas Side har allt – strandläge, spa, egen vattenpark och aktiviteter för vuxna och barn. Hotellområdet är stort med gott om plats både vid stranden och kring poolen. All Inclusive ingår i resans pris. Visa mer
Pris från
4 348:- 6 948:-
2016-05-14 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

Blue Star Seven Seas Side har allt – strandläge, spa, egen vattenpark och aktiviteter för vuxna och barn. Hotellområdet är stort med gott om plats både vid stranden och kring poolen. All Inclusive ingår i resans pris.

På Seven Seas Side kan du hitta din egen vrå och rastlösa barnben kan springa av sig rejält. För att komma till stranden går du rakt genom palmallén. Med lokalbuss eller taxi tar du dig enkelt till Side stad.

På alla Blue Star-hotell finns:

  • Träningsprogram som du genomför på egen hand när det passar dig
  • Ett brett och varierat frukostutbud ingår eller kan köpas till
  • Aktiviteter för vuxna och barn 5 dagar i veckan
  • Lekhus, pyssel, aktiviteter samt barnpassning

Vin- och kaffebaren TASTE
I TASTE kan du köpa kvalitetskaffe, viner samt tilltugg och bakverk i miniformat. Allt serverat i en miljö med många vuxenpoäng.

Gym, spa och vattenrutschkanor
På Seven Seas Side finns aktiviteter och träning för alla åldrar. Här hittar du gym, fotboll och vattenrutschkanor för både mindre barn och de våghalsiga. Dessutom kan du beställa välgörande spa-behandlingar och massage i hotellets spa.

Boende med plats för upp till åtta personer
Här finns alltifrån dubbelrum och familjerum till juniorsviter och sviter. Under högsäsong kan du boka familjerum för upp till åtta personer. Alla rum är ljusa och moderna. Vissa rum har havsutsikt.

Grundpris: Plats i rum av vald typ, All Inclusive.

Visa mindre