Fritidsresors Bodrum Imperial FFFF

Upplevelser i Turkiet

På de flesta av våra resmål kan du boka utflykter hemifrån 60 dagar före din avresa. Klicka på fliken "Min resa" och logga in med ditt bokningsnummer för att se vad som gäller för just ditt resmål.

Min resa

På de flesta av våra resmål kan du boka utflykter hemifrån 60 dagar före din avresa. Klicka på fliken "Min resa" och logga in med ditt bokningsnummer för att se vad som gäller för just ditt resmål.

Typ av upplevelser

 • Blue Cruise

  Sol och bad på en klassisk gületbåt

  Vad sägs om att ta dig ut på det turkosblå och skimrande vattnet för att njuta av sol, bad och god mat? Låt dig förstummas av de vackra vyerna och återvänd utvilad efter en heldag på den typiskt turkiska träbåten Gület. Läs mer

  Vad sägs om att ta dig ut på det turkosblå och skimrande vattnet för att njuta av sol, bad och god mat? Låt dig förstummas av de vackra vyerna och återvänd utvilad efter en heldag på den typiskt turkiska träbåten Gület.

  Varva ner och känn semesterlugnet infinna sig medan du sippar på en svalkande drink och spanar ut över det förtrollande landskapet. Mat och dryck under hela dagen ingår så du har möjlighet att verkligen koppla av. Nu kommer du verkligen att upptäcka varför många kallar Bodrumkusten för Turkiets vackraste kustremsa. Visste du dessutom att Gületbåtarna tillverkas här i Bodrum?

  Utflykten kan endast bokas av vuxna.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Bodrum Shopping

  Stadstur med shopping

  Bästa sättet att lära känna omgivningarna och den fantasiskt fina staden Bodrum, som brukar kallas Turkiets St Tropez! Läs mer

  Bästa sättet att lära känna omgivningarna och den fantasiskt fina staden Bodrum, som brukar kallas Turkiets St Tropez!

  Missa inte tillfället att orientera dig i omgivningarna. Under en tidig kvällstur får du stifta närmare bekantskap med Bodrum och lära känna det antika Halikarnassos och tiden under kung Mausollos. Guld har fascinerat folk i årtusenden, och under den här turen gör vi dessutom ett stopp på ett stort guldcenter med ett stort och varierat sortiment där du har chans att göra riktiga fynd. Vi tittar också in i en skinnbutik innan du har möjlighet att testa dina nyvunna färdigheter i prutning i Bodrums vackra marina. Den här utflykten passar till alla.

  Stäng

  Halvdag / Shopping

 • Bodrums landsbygd

  Några timmar i den turkiska vardagen

  Följ med på en trevlig familjeutflykt till en liten by där vi får uppleva det lugna livet på den turkiska landsbygden. Läs mer

  Följ med på en trevlig familjeutflykt till en liten by där vi får uppleva det lugna livet på den turkiska landsbygden.

  Vi välkomnas av byborna som bjuder på en kopp turkiskt kaffe eller te på det lilla kaféet i byns centrum innan vi får chansen att besöka den lokala moskén. Där får du komma in och beskåda arkitekturen i den vackra byggnaden och lyssna till när vår guide berättar mer om det turkiska vardagslivet och hur det är att vara muslim i dagens Turkiet. Därefter tar vi en promenad genom den lilla byn och besöker ett traditionellt hem. Innan middagen får vi även chansen att se hur kvinnorna i byn väver traditionella turkiska mattor, från ull till färdig matta!

  Stäng

  Heldag / Historia & Kultur

 • Chill Out Cruise Platinum

  Sol och bad på en klassisk gületbåt

  Vad sägs om att ta dig ut på det turkosblå och skimrande vattnet för att njuta av sol, bad och god mat? Låt dig förstummas av de vackra vyerna och återvänd utvilad efter en heldag på den typiskt turkiska träbåten Gület. Läs mer

  Vad sägs om att ta dig ut på det turkosblå och skimrande vattnet för att njuta av sol, bad och god mat? Låt dig förstummas av de vackra vyerna och återvänd utvilad efter en heldag på den typiskt turkiska träbåten Gület.

  Varva ner och känn semesterlugnet infinna sig medan du sippar på en svalkande drink och spanar ut över det förtrollande landskapet. Mat och dryck under hela dagen ingår så du har möjlighet att verkligen koppla av. Nu kommer du verkligen att upptäcka varför många kallar Bodrumkusten för Turkiets vackraste kustremsa. För dig som bokar Platinum ingår dessutom ett exklusivare utbud av drinkar. Visste du dessutom att Gületbåtarna tillverkas här i Bodrum?

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Dalyan

  Lerbad, sköldpaddor och bad i Medelhavet

  Följ med oss söderut, genom den vackra Gökovabukten, ner till Dalyans deltaområde där du har möjlighet att testa på ett föryngrande lerbad. Någon som sa fem år yngre? Läs mer

  Följ med oss söderut, genom den vackra Gökovabukten, ner till Dalyans deltaområde där du har möjlighet att testa på ett föryngrande lerbad. Någon som sa fem år yngre?

  Att resa genom Muglaprovinsen ner till Dalyan är som att befinna sig i ett vykort med ständigt vackra vyer i ett grönskande landskap. Väl framme i Dalyan har du möjlighet att ta ett dopp i det välgörande ler- och termalbadet innan vi ger oss ut på en båttur då vi förutom de storslagna Lykiska bergsgravarna, om vi har tur, även kan se Caretta Caretta, en utrotningshotad havssköldpadda som lever och skyddas runt Turkiets sydvästra kust. För den badsugna kanske det passar bra med ett dopp i Medelhavet vid stranden Iztuzu. Eller varför inte testa både det salta havet och det bräckta vattnet som rinner ut från Dalyandeltat? Den här utflykten passar bäst till vuxna och familjer med lite större barn.

  Stäng

  Heldag / Natur & Friluftsliv

 • Dykning

  Upplev Turkiets undervattensvärld

  Det klara vattnet är idealiskt för en nyfiken dykare. Med hjälp av duktiga och kvalificerade instruktörer kommer du att upptäcka en spännande värld under ytan. Läs mer

  Det klara vattnet är idealiskt för en nyfiken dykare. Med hjälp av duktiga och kvalificerade instruktörer kommer du att upptäcka en spännande värld under ytan.

  I havet vimlar det av silvriga fiskstim och du har mycket goda chanser att se bläckfiskar. Så tveka inte, dra på dig våtdräkten och passa på att pröva något nytt. Den här utflykten är perfekt för dig som är nyfiken på att pröva dykning men inte vill binda dig till en lång kurs. Simma bland fiskarna och föreviga ögonblicket med ett undervattensfoto! Ta med pengar, kamera, handduk, solskydd och en lite varmare tröja ifall du åker på utflykten i april, maj och oktober.

  Stäng

  Heldag / Sport

 • Efesos

  Ett av antikens sju underverk

  Vandra på gatorna i en av antikens viktigaste städer – Efesos. En resa som tar dig genom storslagna landskap och tillbaka i tiden. Läs mer

  Vandra på gatorna i en av antikens viktigaste städer – Efesos. En resa som tar dig genom storslagna landskap och tillbaka i tiden.

  När du strosar på de marmorbelagda gatorna i den flera tusen år gamla staden förstår du varför Efesos är en av Turkiets populäraste sevärdheter. Stora, utsmyckade marmorpelare samsas med mosaikmönster och statyer från en imponerande tid, som då lockade handelsmän och några av historiens mest kända personer, och idag beundras av turister från världens alla hörn. Hur levde egentligen människorna som var bosatta i Efesos? Staden som under sin storhetstid sägs ha varit hem åt en kvarts miljon människor. Lunchen avnjuts i den bildsköna byn Sirince som även är känd för sin fruktvinsproduktion. När hungern har stillats har du möjlighet att provsmaka vad de små butikerna har att erbjuda. Kanske hittar du en ny favorit? Den här utflykten passar framför allt vuxna och familjer med stora barn.

  Stäng

  Heldag / Historia & Kultur

 • Family Sunsplash

  Spännande båtutflykt för hela familjen

  Följ med piraterna till havs! Låt blötdjuren i familjen leka av sig medan du njuter av solen och återvänd saltstänkta och glada efter en tur på det klarblå vattnet. Läs mer

  Följ med piraterna till havs! Låt blötdjuren i familjen leka av sig medan du njuter av solen och återvänd saltstänkta och glada efter en tur på det klarblå vattnet.

  Ta en liten paus från strandlivet, låt sandalerna vara och kliv ombord på en gületbåt, en turkisk motorseglare med vackert mahognydäck. Njut av uppfriskande havsluft och böljande vågor längs den vackra Bodrumkusten. Under dagen blir det tid för bad, lek och aktiviteter med piraterna och självklart även en skattjakt. Vem kommer hitta skatten? Efter alla äventyr kan de kurrande magarna stillas med lite mat och dryck som självklart ingår i turen. Ta en svalkande drink, koppla av och njut av att bara ha semester! Skepp ohoj! Den här utflykten passar framförallt barnfamiljer.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Fisketur

  På jakt efter storfångsten!

  För dig som gillar spänningen i att fiska så är detta utflykten du ska följa med på. Läs mer

  För dig som gillar spänningen i att fiska så är detta utflykten du ska följa med på.

  Följ med på en skön heldag till havs tillsammans med fiske och bad. Båtturen utgår ifrån Torba där vi seglar ut till havs. En bit ut är det dags för genomgång av utrustning och tid att fiska. Med den rätta utrustningen är det bara att hoppas på att du fångar några av de fiskar som lever i havet.

  Under dagen blir det även tid för bad och lunch ombord på båten.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • Hamam

  En oförglömlig badupplevelse

  Tänk dig en uppfriskande stunds avkoppling för både kropp och själ. Gå dit ensam, i sällskap med någon eller tillsammans med ett helt gäng. Ta del av den turkiska kulturen och få en perfekt inledning på semestern! Läs mer

  Tänk dig en uppfriskande stunds avkoppling för både kropp och själ. Gå dit ensam, i sällskap med någon eller tillsammans med ett helt gäng. Ta del av den turkiska kulturen och få en perfekt inledning på semestern!

  Det turkiska badet är en traditionell mötesplats, där man umgås och kopplar av i både kropp och själ. Badinrättningen är byggd i traditionell stil med väggar, golv och tak i marmor. Lägg dig på den varma marmorbänken och slappna av medan kroppen skrubbas ren och sköljs med varmt vatten innan du täcks av ett tjockt tvållödder och masseras till total avslappning. Den här utflykten passar framförallt till vuxna och familjer med stora barn.

  Stäng

  Halvdag / Historia & Kultur

 • Hamam med massage

  En oförglömlig badupplevelse

  För de flesta är målet med semestern att komma hem avslappnade och utvilade. Ett besök i ett turkiskt hamam är en god start! Läs mer

  För de flesta är målet med semestern att komma hem avslappnade och utvilade. Ett besök i ett turkiskt hamam är en god start!

  Hamam är en medeltida, turkisk tradition som växer sig mer och mer populär. Ursprungligen kom vikten av renlighet från islam men själva badhuset var tidigt också en mötesplats där man umgicks under avkopplande former. Inne i badhuset består det mesta utav marmor. Bänkarna är uppvämda och det är bara att lägga sig ner och koppla av, massage får du av den professionella personalen. Efter flera omgångar skrubbning, varsamt lödderbad och en lyxig oljemassage kommer din hud att kännas som ny.

  Stäng

  Halvdag / Historia & Kultur

 • Istanbul – med flyg

  Upptäck en historisk storstad

  Följ med på en heldagsutflykt i Turkiets största stad. En stad full av historia, kultur och sevärdheter. Från Bodrum tar vi flyget för att hinna uppleva så mycket som möjligt av Istanbul. Läs mer

  Följ med på en heldagsutflykt i Turkiets största stad. En stad full av historia, kultur och sevärdheter. Från Bodrum tar vi flyget för att hinna uppleva så mycket som möjligt av Istanbul.

  Tillbringa en dag i den charmiga staden Istanbul – metropolen vid Bosporen. Istanbul är den enda stad i världen som ligger på två kontinenter. Staden delas av Bosporen, det sund som skiljer europeiska Balkan och asiatiska Anatolien från varandra. Under dagen besöker vi bland annat Blå moskén, den enda i Turkiet med 6 minareter. Moskén är känd för sin vackra arkitektur och de 20 000 blå kakelplattor som givit byggnaden sitt namn. Vi kommer även få se Hippodrome Park och besöka Topkapipalatset står på dagens agenda. Palatset som idag är världsarv var residens till de osmanska sultanerna under hundratals år. Innan vi tar transferen tillbaka till flygplatsen avslutar vi vår dag i Istanbul med att strosa runt i Egyptian Bazar, känd för sina exotiska kryddor och speciella atmosfär.

  Stäng

  Heldag / Historia & Kultur

 • Kos

  En grekisk dröm

  Följ med till grekiska grannön Kos, med en fantastisk kombination av stadsliv, shopping och historiska sevärdheter. Läs mer

  Följ med till grekiska grannön Kos, med en fantastisk kombination av stadsliv, shopping och historiska sevärdheter.

  I Kos stad lever det gamla och det nya sida vid sida. Du får tid att på egen hand utforska denna charmerande plats. Bland trånga gränder och i de små butikerna som ligger längs med gatorna bakom hamnen kan du få ditt shoppingbegär stillat. Ta en kopp kaffe på torget och ta en titt på det mytomspunna väldiga träd som sägs ha planterats av läkekonstens fader Hippokrates. Det sägs även vara platsen där han höll många av sina lektioner för över 2 500 år sedan. Och när du ändå är i Grekland kanske det kan smaka gott med en moussaka eller en äkta grekisk sallad? Den här utflykten passar till alla.

  Stäng

  Heldag / Inträde & biljett

 • Kos från Turgutreis

  Upplev spännande Kos på egen hand

  Följ med till grekiska grannön Kos, med en fantastisk kombination av stadsliv, shopping och historiska sevärdheter. Läs mer

  Följ med till grekiska grannön Kos, med en fantastisk kombination av stadsliv, shopping och historiska sevärdheter.

  På morgonen tar vi speedbåten ut från hamnen i Turgutreis, och tar oss över Egeiska havet till den grekiska grannön Kos. Väl framme på Kos har du hela dagen på dig att utforska denna juvel i övärlden som har det mesta; både stadsliv, folkmyller och historiska skatter. I Kos stad lever det gamla och det nya sida vid sida. Du får tid att på egen hand utforska denna charmerande plats. Bland trånga gränder och i de små butikerna som ligger längs med gatorna bakom hamnen kan du få ditt shoppingbegär stillat. Ta en kopp kaffe på torget och ta en titt på det mytomspunna väldiga träd som sägs ha planterats av läkekonstens fader Hippokrates, och som var platsen där han höll många av sina lektioner för över 2 500 år sedan. Missa inte heller 1500-tals fortet som byggts av riddare. För historieälskaren finns ännu en spännande plats strax utanför Kos stad, det berömda Asklepieiontemplet. Här kan du också se rester av de tempelområden där det som brukar kallas "världens första sjukhus" en gång fanns. På eftermiddagen tar båten dig tillbaka till Turgutreis hamn.

  Stäng

  Heldag / Inträde & biljett

 • Off road safari med jeep

  Jeepsafari bortom turistorterna

  Bästa sättet att utforska Bodrumhalvön utanför turiststråken är med jeep. Vi besöker turkiska byar, gör ett badstopp och kör off road i bergen. Läs mer

  Bästa sättet att utforska Bodrumhalvön utanför turiststråken är med jeep. Vi besöker turkiska byar, gör ett badstopp och kör off road i bergen.

  Vill du se något annat än turistorterna? Vi kör med jeep upp i bergen ovanför Bodrumkusten och tar oss först till Karisik, där vi stannar för ett svalkande badstopp. Längs med vägen hinner du även se byar där invånarna lever ett traditionellt, turkiskt vardagsliv och i en av dem stannar vi för lunch.

  Vi gör också ett fikastopp nära en gammal olivoljefabrik. Självklart ges du även möjlighet att både njuta av, samt fotografera många vackra vyer längs med vägen.

  Dagen avslutas med att vi kör off road i bergen.  

  OBS! Sex års åldergräns gäller för denna utflykt. Är du gravid tillåts du inte följa med. Har du nedsatt rörelseförmåga kan denna utflykt vara svår att följa med på.

  Stäng

  Heldag / Natur & Friluftsliv

 • Vattenpark – entrébiljett och transport

  En fartfylld dag för hela familjen

  Följ med till Bodrums egen vattenpark, här finns massor av roliga och spännande vattenaktiviteter för alla åldrar! Läs mer

  Följ med till Bodrums egen vattenpark, här finns massor av roliga och spännande vattenaktiviteter för alla åldrar!

  På Aquapark Dedeman finns det mesta man önskar av en vattenpark; flera vattenrutschbanor som garanterar fartfyllda åk, pool med vågmaskin och ett speciellt område för barnen. I vattenparken finns även en restaurang och en snackbar. När du anländer till parken får du ett kort som du använder som betalningsmedel under dagen, så slipper du bära med dig kontanter. Omklädningsrum, duschar och skåp finns tillgängliga utan kostnad. Välj vattenpark med transport eller ta dit på egen hand. Den här utflykten passar bäst till barnfamiljer.

  Stäng

  Heldag / Båtturer, vattensport & fiske

 • VIP Airport Service & Lounge

  VIP-paket på flygplatsen vid hemresa

  Slipp stressen på flygplatsen när du reser hem, här kan du boka ett VIP-paket med många fördelar. Läs mer

  Slipp stressen på flygplatsen när du reser hem, här kan du boka ett VIP-paket med många fördelar.

  Service som ingår:

  - Ingen väntetid vid säkerhetskontrollen
  - Prioriterad incheckning
  - Snabbkö vid bagagekontrollen
  - VIP Lounge

  I VIP Lounge ingår följande:


  - Kaffe, te, läsk, juice, vin och öl
  - Snacks och frukt
  - Lekhörna för barnen
  - Gratis Wi-Fi, TV och internationella tidskrifter
  - Flyginformation
  - Rökområde

  I närheten av VIP Lounge finns toaletter och tullfria butiker.

  Stäng

  Halvdag / Mat, dryck & underhållning