Turkiet

Res till Turkiet om du söker solsäkert klimat, fina stränder, grön natur, levnadsglada badorter, läcker mat och prisvärd shopping. Det finns gott om moderna All Inclusive-resorter, tre Blue Village Family Life med aktiviteter och flera Sensimar med fokus på semester för vuxna.  Läs mer

Res till Turkiet om du söker solsäkert klimat, fina stränder, grön natur, levnadsglada badorter, läcker mat och prisvärd shopping. Det finns gott om moderna All Inclusive-resorter, tre Blue Village Family Life med aktiviteter och flera Sensimar med fokus på semester för vuxna. 

Hitta rätt resmål
Du kan välja mellan ett femtontal resmål uppdelade på två kuster:

Hitta rätt hotell
För familjens bästa semester finns tre Blue Village Family Life som i sommar taggar upp med ännu mer aktiviteter. Kostnadsfria barnklubbar som Bamse Club, fler träningspass och mer fokus på mat och dryck – som grillmiddagar och familjebrunch.

Vuxna utan barn kan välja mellan flera Sensimar som satsar lite extra på det goda i livet i form av matupplevelser, fitness och spa. Splash heter hotellen med eget vattenland. På Magic Life har du tillgång till massor av sportaktiviteter. Andra hotellkoncept är njutningsfyllda femstjärniga Sensatori, familjevänliga Blue Star och SuneoClub, där roliga aktiviteter kombineras med prisvärd All Inclusive. 

Veckolånga gületkryssningar med träskutor som gör strandhugg i badvikar finns på båda kusterna ovan. 

Allt fler väljer Turkiet. Klicka vidare och upptäck varför.

Visa mindre