Fritidsresors Turkiet

Resor till Turkiet

Res till Turkiet om du söker solsäkert klimat, fina stränder, grön natur, levnadsglada badorter, läcker mat och prisvärd shopping. Det finns gott om moderna All Inclusive-resorter, fyra Blue Village Family Life med aktiviteter och flera Sensimar med fokus på semester för vuxna. Men också handplockat boende i kategorier från Litet och familjärt till De Luxe. Läs mer

Res till Turkiet om du söker solsäkert klimat, fina stränder, grön natur, levnadsglada badorter, läcker mat och prisvärd shopping. Det finns gott om moderna All Inclusive-resorter, fyra Blue Village Family Life med aktiviteter och flera Sensimar med fokus på semester för vuxna. Men också handplockat boende i kategorier från Litet och familjärt till De Luxe.

Hitta rätt resmål
Du kan välja mellan nästan tjugo resmål uppdelade på tre kuster:


Hitta rätt hotell
För familjens bästa semester finns fyra Blue Village Family Life som i sommar taggar upp med ännu mer aktiviteter. Kostnadsfria barnklubbar som Bamse Club, fler träningspass och mer fokus på mat och dryck – som grillmiddagar och familjebrunch.

Vuxna utan barn kan välja mellan flera Sensimar som satsar lite extra på det goda i livet i form av matupplevelser, fitness och spa. Splash heter hotellen med eget vattenland. På Magic Life har du tillgång till massor av sportaktiviteter. Andra hotellkoncept är njutningsfyllda femstjärniga Sensatori, familjevänliga Blue Star och SuneoClub, där roliga aktiviteter kombineras med prisvärd All Inclusive. 

Veckolånga gületkryssningar med träskutor som gör strandhugg i badvikar finns på alla tre kusterna ovan. 

Allt fler väljer Turkiet. Klicka vidare och upptäck varför.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Fritidsresors Turkiet

 • Antalyakusten

  Antalyakusten

  Direktflyg till både Antalya och Gazipasa gör transfertiderna korta på Turkiets främsta solkust. Med resmål som Alanya, Side, Kemer och golfbanornas Belek. Och med Blue Village Family Life och massor av andra utvalda hotell.

 • Marmariskusten

  Marmariskusten

  På den ”turkosa kusten”, nära grekiska övärlden, ligger resmål som Marmaris, Içmeler, Fethiye, Sarigerme och Ölüdeniz. Med hotell från Blue Village Family Life till barnfria Sensimar och prisvärda All Inclusive-alternativ. De allra flesta i bästa läge nära stranden.

 • Bodrumkusten

  Bodrumkusten

  En naturskön kust där Bodrumhalvön skjuter ut mot den grekiska ön Kos i Egeiska havet. Välj mellan resmål från den färgstarka staden Bodrum till idylliska Turgutreis med vårt nya familjevänliga Blue Village Family Life.