Vi märker att du använder en äldre version av din webbläsare. För en bättre upplevelse av Fritidsresor.se rekommenderar vi att du uppdaterar till en modernare webbläsare. Här är några bra kostnadsfria alternativ 

Fritidsresors Mariçya FFF+
Familjefynd
Barnvänligt till bra pris

Mariçya FFF+

Familjeägt och hemtrevligt med stora lägenheter

Pris från
3 848:- 4 948:-
2015-05-12 från Landvetter i 8 dagar
Mariçya är ett litet familjedrivet lägenhetshotell i Içmeler med en avslappnad atmosfär. Mariçya är ett bra val för dig som uppskattar ett lugnare boendealternativ med gångavstånd till såväl strand som till centrum. Dessutom finns lägenheter för 6 personer. Visa mer
Pris från
3 848:- 4 948:-
2015-05-12 från Landvetter i 8 dagar

Mariçya är ett litet familjedrivet lägenhetshotell i Içmeler med en avslappnad atmosfär. Mariçya är ett bra val för dig som uppskattar ett lugnare boendealternativ med gångavstånd till såväl strand som till centrum. Dessutom finns lägenheter för 6 personer.

Mariçyas lilla restaurang ligger alldeles intill poolområdet och är en naturlig plats för umgänge. Poolbaren är öppen varje dag från tidig morgon till strax efter midnatt.

Lägenheter för upp till 6 personer!
Lägenheterna är ombonade och varierar något i storlek. Du kan boka en-, två- eller trerummare med plats för upp till 6 personer. Tvårumslägenhet med poolutsikt kan bokas.

Boka måltider hemifrån
Frukost eller halvpension med middag kan bokas som tillval. Måltiderna är menyval. Om du förbokar måltider äter barn under 6 år i samma sällskap utan kostnad.

Grundpris: Plats i lägenhet, inga måltider.

Visa mindre