Fritidsresors Mariçya FFF+
Familjefynd

Mariçya FFF+

Familjeägt och hemtrevligt med stora lägenheter

Pris från
2 898:- 4 998:-
2016-06-14 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar
Mariçya är ett litet familjedrivet lägenhetshotell i Içmeler med en avslappnad atmosfär. Mariçya är ett bra val för dig som uppskattar ett lugnare boendealternativ med gångavstånd till såväl strand som till centrum. Dessutom finns lägenheter för 6 personer. Visa mer
Pris från
2 898:- 4 998:-
2016-06-14 från Sthlm/Arlanda i 8 dagar

Mariçya är ett litet familjedrivet lägenhetshotell i Içmeler med en avslappnad atmosfär. Mariçya är ett bra val för dig som uppskattar ett lugnare boendealternativ med gångavstånd till såväl strand som till centrum. Dessutom finns lägenheter för 6 personer.

Mariçyas lilla restaurang ligger alldeles intill poolområdet och är en naturlig plats för umgänge. Poolbaren är öppen varje dag från tidig morgon till strax efter midnatt.

Lägenheter för upp till 6 personer!
Lägenheterna är ombonade och varierar något i storlek. Du kan boka en-, två- eller trerummare med plats för upp till 6 personer. Tvårumslägenhet med poolutsikt kan bokas.

Boka måltider hemifrån
Frukost eller halvpension med middag kan bokas som tillval. Måltiderna är menyval. Om du förbokar måltider äter barn under 6 år i samma sällskap utan kostnad.

Grundpris: Plats i lägenhet, inga måltider.

Visa mindre