Fritidsresors Marmaris

Resor till Marmaris

Marmaris ligger där Turkiet är som allra vackrast på den Egeiska kusten, nära den grekiska övärlden. Badorten bjuder på en lång strand, charmig småbåtshamn, många restauranger och barer liksom trevliga shoppingstråk. De flesta av våra hotell ligger vid stranden - från fynd för familjer till femstjärnig lyx. Läs mer

Marmaris ligger där Turkiet är som allra vackrast på den Egeiska kusten, nära den grekiska övärlden. Badorten bjuder på en lång strand, charmig småbåtshamn, många restauranger och barer liksom trevliga shoppingstråk. De flesta av våra hotell ligger vid stranden - från fynd för familjer till femstjärnig lyx.

I den gröna och natursköna Marmarisbukten ligger de båda syskonorterna Marmaris och Içmeler. Marmaris är det större av de båda resmålen. Framåt solnedgången blir folklivet längs strandpromenaden alltmer livligt, medan diskoteken och musikbarerna börjar förbereda sig för kvällen.

Shopping och vattenland
I området kring marinan Netsel hittar du shoppinggator där modebutiker med skor, väskor och exklusiva märkeskläder ligger vägg i vägg. Inne i basarens vindlande arkader i gamla Marmaris kan du pruta på smycken, mattor, kryddor, mässingsfat och mycket annat. Barnfamiljer hittar förutom den långa stranden bland annat två fartfyllda vattenparker.

Hotell för familjer och för vuxna
I Marmaris har vi flera hotell som vi samlat under namnet Familjefynd. Till dessa hotell återvänder många familjer mer än en gång, eftersom både trivselfaktor och service håller hög nivå. Reser du i vuxet sällskap och letar efter ett hotell med internationell atomosfär är Blue Couples Marmaris Imperial det bästa alternativet.

Hotell för sjusovare
Här ligger också Hotel Poseidon som ingår i vårt nya koncept Scene. Dessa hotell är utvalda för att de ligger bra till och har gott om sociala ytor som lounge, pool, bar med musik och andra sköna ställen att hänga på. Fri WiFi ingår också. Och bäst av allt - frukost serveras fram till kl 12.00!

Utflyktstips
Från Marmaris kan du göra flera utflykter, bland annat:

  • Båttur till Rhodos
  • Heldagstur till Pamukkales vita klippor
  • Besök på hamam (klassiskt badhus)

Reser du med barn kan vi rekommendera badutflykten till Sköldpaddsstranden i Dalyan. Mer information om alla våra utflykter finns under fliken Utflykter i bilden ovanför.

 

Visa mindre

Beräknad flygtid:

3 tim 55 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda

Transfer:

Från flygplatsen i Dalaman till första hotellstopp i Marmaris ca 1 tim 30 min. Visa mer

Från flygplatsen i Dalaman till första hotellstopp i Marmaris ca 1 tim 30 min.

Busstransfer är ett tillval som kan förbokas hemifrån mot en kostnad. Guide möter på flygplatsen men medföljer inte i bussen.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell