Resor till Marmaris

Marmaris ligger där Turkiet är som allra vackrast, på den Egeiska kusten nära den grekiska övärlden. Badorten bjuder på en lång strand, charmig småbåtshamn och många restauranger, barer och shoppingstråk. Bland hotellen finns allt från Familjefynd till ett barnfritt Blue Couples, och allt från kategorin Litet & familjärt till ett Scene-hotell för solsemester med urban känsla. Läs mer

Marmaris ligger där Turkiet är som allra vackrast, på den Egeiska kusten nära den grekiska övärlden. Badorten bjuder på en lång strand, charmig småbåtshamn och många restauranger, barer och shoppingstråk. Bland hotellen finns allt från Familjefynd till ett barnfritt Blue Couples, och allt från kategorin Litet & familjärt till ett Scene-hotell för solsemester med urban känsla.

I den gröna och natursköna Marmarisbukten ligger de båda syskonorterna Marmaris och Içmeler. Marmaris är det större av resmålen. Framåt solnedgången blir folklivet längs strandpromenaden alltmer livligt, medan diskoteken och musikbarerna börjar förbereda sig för kvällen.

Shopping och vattenland
I området kring marinan Netsel hittar du shoppinggator där modebutikerna ligger vägg i vägg med skor, väskor och märkeskläder. I basarens vindlande arkader kan du pruta på smycken, mattor, kryddor, mässingsfat och mycket annat. För blötdjur som inte tycker att havet och hotellpoolen räcker finns två vattenparker.

Rekommenderade hotell

  • Blue Couples Marmaris Imperial för vuxna som reser utan barn
  • Scene-hotellet Poseidon för solsemester med urban känsla
  • Handplockade hotell i kategorierna FamiljefyndAll Inclusive BeachNära till alltBilligt & bra och Litet & familjärt


Utflyktstips

  • Båttur till Rhodos
  • Heldagstur till Pamukkales vita klippor
  • Besök på hamam (turkiskt bad)
  • Badutflykt till sköldpaddsstranden i Dalyan


Boka hyrbil redan nu
Med en hyrbil är det lätt att uppleva ännu mer av Marmariskusten. Städer och bergsbyar, vattenparker och antika ruiner, slingrande floder och undangömda badstränder – allt finns inom räckhåll. Läs mer om Fritidsresors hyrbilspaket för 3–7 dagar under länken.

Visa mindre
Beräknad flygtid: 3 tim 55 min. Tid beräknad från Stockholm/Arlanda
Transfer: Boka transferbuss eller boka en egen taxi som tar dig direkt till hotellet Visa mer

Boka transferbuss eller boka en egen taxi som tar dig direkt till hotellet

Boka transferbuss till hotellet
Ca 1 timme och 30 minuter med buss från Dalamans flygplats till första hotellstopp i Marmaris. Bussen stannar oftast vid flera hotell och transfertiden kan därför variera. Guide möter på flygplatsen och visar dig till rätt buss.

Boka egen taxi direkt till hotellet
Boka en egen taxi för 1–4 personer (inklusive barn under 2 år) som direkt tar dig till hotellet från flygplatsen. Guide visar dig till taxin. Information om restid till varje hotell kan inte lämnas. Bilbarnstolar i taxibilar är ovanligt och kan inte bokas.

Visa mindre

Topplistor & rekommenderade hotell

Till toppen av sidan